January 22, 2007

TV Quiz 2 - Buzda Dans

Yeni programımız Buzda Dans. Açıklamaya gerek yok sanırım hepimiz katılan yarışmacıların tek ama tek gayelerinin Türkiye'de ki bir insan evladına daha buz patenini tanıtmak ve sevdirmek olduğundan emin olduğumuz muhteşem program. Ben gerçekten çok eğlenerek izliyorum. Her hafta merakla acaba; Okan Karacan nasıl duygu sömürüsü yapacak, Tuba Ekinci daha varoş nasıl olabilir, güçlü partneri Zeynep Tokuş'u ne kadar yükseğe fırlatacak, Pınar Aylin kaç gez düşecek, Alp Kırşan en kötü espiriyi yapıp patlayarak yok olacak mı, diye izliyorum. Ayrıca Gamze Özçelik 1 saatte ortalama 10 kere kareografi diyor. Acaba onu aslında "koreografi" olduğunu anlayabilecek mi diye merak etmiyor da değilim.
Neyse Bu haftaki sorumuz da bunun üzerine...

Artık kim buzda dans etmesin???? Gitmesini istediğiniz sevmediğiniz nefret ettiğiniz izlerken içinizi gıcıklayan isme oy verin ben söz gönderticem:)

Bu arada ilk tv quizimiz 6 oy sıla 4 oy sehrazad ile sonuçlandı doğru cevap sıla idi
tebrikler. ama kate dışındaki her cevabı kabul ediyodum ilk sefer oldugu için
Ufak bir teknik hata yaptıgım için sonucu gösteremiyorum bana inanmak durumundasınız ama bu quiz sonuçlandıgında sonucları görebileceksiniz.

Hadi bakalım....

2 comments:

Anonymous said...

ŞESU diyorum başka da birşey demiyorum. çok başarılı, inanılmaz çabuk adapte oldu olaya. ilk haftadan beri çok başarılı. Go Bülent!! ben de böyle bi t-shirt yaptırıp zeynep tokuşu'un eşinin yaptırdığı gibi kendi birincimi desteklemeye park ormana gidebilirim her an:))

Cakko said...

olimpiyatlarda bunun bir koluda ARTİSTİK PATİNAJ olarak geçer.Ee bizim ülkede ARTİSTİk insan ve ARTİSTİK olmak isteyen tip çok olduğundan bunuda kıçlarından anlayıp güzelim, dünyanın en görsel sporlarından birinin içine etmişler..

göz ucuyla bakiim dedim
Tuba Ekinci yi kayarken
Ayşe Arman'ı da jüri olarak görünce kapadım.
çok anlarlar ya kaymaktan yarabbimm ölücem

Search This Blog