May 01, 2007

23 Nisan Çocuk Şenlikleri


Bizim zamanımızda 23 Nisan Çocuk Şenliklerinde Kızlar papatya falan gibi, erkekler de vasıfsız bir şekilde rengarenk giydirilip bir satdyum ya da spor salonunda garip garip hareketle yaptırılırdı, yürütülürdü. Şimdiki çocuklara Çin'den Amerika'dan Canada'dan gösteri grupları falan getiriliyor ve onlar papatya şeklinde giyinmek zorunda değiller.
Bırakın çocukları 5 gün boyunca bizimde çok keyifle izlediğimiz bir gösteri idi şenliklerde yapılan.
Çin'den elastik kızlar, Canada'dan trambolinciler, Amerika'dan Basketbol akrobatları, yine Amerikadan Kuklacılar ve ipçiler. Bunun yanı sıra konserler DJ ler..... çocuklar oldukça eğlendi anlayacağınız. Üstüne değinmeden geçmeyeciğim bir konu var çünkü izlerken baya ağzımız açık kaldı Ceren'le. O Kukla show kesinlikle çocuklar için değil, Pansshow dan o showu seçenleri nasıl böyle bir hataya düştü nasıl böyle bir seçim yaptı hayretler içinde bakakaldık ki zaten çocuklarda birşey anlamadı.
Tangalı bir kızılderilinin yönettiği 4 tane erkek kukla, Polis, deri pantalonlu fetiş motorcu, Madenci ve cowboy... neyse şarkı seçimlerinden bahsetmiyorum bile. young man's christian association
Sırada 19 mayıs var bakalım gençler için neler yapılacak... aynı ilgiyi bizde bekliyoruz:P

No comments:

Search This Blog