May 11, 2009

Manik Depresif

Dolunay var yine
sinir bir gun
isten daraldim
insanlarin yasam ve calisma tarzlarina anlam veremiyorum...
ne icin calistigimiza anlam veremiyorum
bu kadar az paraya niye calistigimiza anlam veremiyorum
arabamin bu kadar tamirden sonra neden calismadigina anlam veremiyorum
spora gidesim yok
eve geldim tum gun yemegime dikkat ettim simdi dunyyalari yemek istiyorum
sikintiya en iyi cozuk abur cubur
gazetede cep telefonunu on cebe koyarsan spremlerin azaliyormus diye okudum...cep telefonum tum gun on cebimdeydi
kasimdaki et beni buyudu sanirim
tv de hic bir sey yok
manik depresifim bugun

20.30 itibariyle yatsam sabaha kadar uyurmuyum????

Pimp My Ride!!!

Hala hatırlıyorsanız minik bir arabam var...Fiat Bis
Kendisi Kartal'da oturdugum zorlu gunlerde beni medeniyete doğru taşıyor... Sabahları biraz daha fazla uyumamı saglıyor ve evden çıktıgımda ya dolmuş geçmezde geç kalırsam kabusundan uzaklaştırıyor... Ama zaman zamanda yolda kalıyor
Bu ay ard arda patlattıgı bombalarla tüm maaşımı yiyerek benide yolda bırakıyor.
Gelin görün ki kendisine bir kaç sene daha sahip çıkmak kollamak kanat germek durumundayım

Havi o TV 8 deki Pimp My Ride devam ediyomudur hallaaa
Arabama bakarlarmı çünkü artık ben yetişemiyorum

Peki neler yapabiliriz bir düşünelim bakalım...




Evet gitmesine gidiyor tabiri caizse ayağımı yerden kesiyor ama yeteri kadar havalı değil...



Zamanla çürümeye başlayan arabamı yakında inekler anadol sanıp yiğecek diye oldukça korkuyorum. Ayrıca sağ taraftan yaklaşan insanlar kapıdaki bu manzarayla karşılaşınca benden ve arabamdan hızlıca uzaklaşıyolar.



Geniş arka koltuklar yeteri kadar geniş olmadığı için arabamı sahile çekip yeteri kadar izdivaçta bulunamıyorum, belki de arka koltugu söküp yerine ışıklı bir döşek konulabilir.



Geniş ön bagaj bir harabe,rezalet. Spor yapmayı oldukça seviyorum buraya belki ufak bir aletli gym salonu yerleştirilebilir böylece insanların yoğun olduğu yerlere arabamı çekip gym yaparak kaslarımla herkesi daha fazla etkileyebilirim.



Geniş yan konsola bir kaç monitör koyulsaydı ve Ps2 olsaydı trafikte kaldığım zamanlarda play station oyunları oynar ve hiç sıkılmazdım. Aynı zamanda cd,dvd,divx,ps2 player ve Wireless internetim olsaydı herşey farklı olurdu.



21 inc jantlarla arabam daha kıyak gözükürdü ve Cadde de tam gaz 80 le giderken herkes arabama bakar ve içinde olmak isterdi



Kafamdaki kele neon lambalarla ışıklandırma yapılsaydı öz güvenim yerine gelirdi hemde boşluklar doldurulmuş olurdu... :)



Böylece arabam bu görünüşünden kurtulur ve çok kıyak bir araba olurdu. Bende çok cool olurdum ve arkadaslarım arasında polularitem artardı.Herkes arabama hasta olur ve benle daha çok ilgilenirlerdi... :)))

So com on and pimp my ride....

May 10, 2009

Teyze Anne Yarisi midir?

Bizim evde dogum gunu olsun anneler gunu olsun bilimum gunlerde bir sekilde espirili bir olay tasarlanmasi alisageldik bir gelenektir. Annemin taklit edildigi skecler, hazirlanan sarkilar, siirler her zaman donem ici yasanan guncel olaylar uzerine kurgulanir ve sunulur.
Annemin dogum gunu ve anneler gunu birbirine cok yakin oldugundan anneler gununde genelde evin bir ihtiyaci karsilanir. Bu sene de bu gelenekten sasilmayarak evimizin bir eksigi annem icin giderildi.
Rejimler bozuldu kizartmalar ve tatlilar yendi...
Sira, anne olmayan ama anneler gununde kutlanmasi gereken akraba ve hisimlara geldi...
Eskiden bu telefon gorusmeleri tezyze, hala, annemin teyzesi ve hatta annemin cocugu olan yakin arkadaslari seklinde devam ederken hatta annemin kendi kendine bi arkadasoni arayip "Bak Levent'te senle konusmak istiyo el salliyo opuyo" gibi yalanlariyla dayatilirken son senelerde oldukca suzgecten gecti ve 2 ile sinirli tutldu
Teyze ve annemin teyzesi...
Teyzelerimi tabi ki severim ama "Teyze annenin yarisidir" geyigini her sene usenmeden, utanmadan telefonda yapmak cok yalan degil mi?
Eeee teyzecim anneler gunun kutlu olsun teyze anne yarisidir...
Bence degildir. Bu cumle oldum olasi bana cok sapkin gelmistir. Teyzemle babam arasinda birseyler olmus olabilecegi kuskusunu uyandirir. Telefonda "Eee teyze anne yarisidir, baldiz da baldan tatlidir" seklinde soylenmesi gerekebilir...

Babalar gununde amcalar dayilar aranir mi? Iyyy bunun kurgusu daha da kotu dusunsize...Amca baba yarisidir. haayyytttttt rahat birakin annemi:)

Teyze anne yarisi degildir
Anneanne annenin iki kati olabilir ama...

Search This Blog