August 06, 2007

Robert Haterbo



Bu gece sizlere bambaşka bir tarzdan sesleniyorum. İstanbuldaki gibi tatilim boyuncada bar konser festival gezmeyi planlamıştım ama kuşadası çok rahat geldiği için sadece yaydım. Gelgelelimki bodruma geçtiğim ilk gece beni bir sürpriz bekliyordu. Rober hatemoyu çok seven robert haterbo nickli arkadaşım Gürkan, Bodrumun en rezalet sosyetik kro clubü olan Club 63 te Rober Hatemoya iki kişilik yer ayarlamıştı. Eğlenceli olabileceğini düşünerek ok dedim.
Rober sahneye 01.30 da çıkacaktı bizde 1 e doğru club63teki yerimizi aldık. Yerli içkinin sınırsız olması beni bir derece rahatlattı. Eğlenemezsem kendimi içkiye vuracaktım. Ki yaptımda. İlk olarak bahsetmek istediğim club 63 teki kitle. Hayatımda hiç bu kadar garip insanları bir arada görmemiştim. Konseri izlerken bir yanda locada Ibrahim Tatlıses, onun 80 farklı kadından olan değişik yaş gruplarındaki bir sürü oğlu, onun biraz yanında gelin kaynana programında bardağa kafa atan Caner, ve eller havaya yapmaya gelen bir grup garip insan. Ayrıca Gürkan ile Caner yan yana işemişler bu olay gürkan için çok enteresandı sanırım... :)

Rober sahneye çıkınca tabiki bir müddet eğleniyorsunuz, aaa napıyo bu adam sahnede aa nasıl dansediyo gibi şaşırma durumları söz konusu. Ama bu en fazla yarım saat kadar sürüyor benim için. Ama eğlencede sınır tanımayan ve konser sonuna kadar bitmeyen bir enerji ile dans eden Gürkan benim gibi düşünmüyordu sanırım. Aynı zamanda club 63 te ruh eşinide bulmuştu. Hemen yanımızda duran ve bir şekilde tüm gece Gürkan ile ne kadar eğlendikleri konusunda sosyalleşmeye çalılan ve kocasının yanında GürKana asıldıgını düşündüğüm kadın vardı birde.

Biraz eleştiri yapmak gerekirse İbrahim Talısesin sahibi oldugu bu gece Clubünde, Garsonlar ve Barmenlerde aynen o ayarda, Garsonlar her an sizi itebilir ve üstünüzden geçebilir, barın önünde duruyorsanız barmen için hiç bir önemi yok sizi bir kol hareketiyle itebilir. Orada müşteri olmanızın ve eğlenmeye gelmiş olmanızın, onunda orada size içki getirmek görevini üstlenmiş bir garson olmasının hiç bir önemi yok. Dönüp napıyorsun kardeşim biraz yavaş ol demeye kalkarsanız alacağınız cevap ise"çok acelem var sende çekil yolumdan" olabilir.
Çoooookkk kro ve bu şekilde yaşayan herkes de çok kro. Kimse orda eğlenmiyor(Gürkan ve Ruh eşi dışında)
Neyse
Ben sıkıntıdan çatlamak üzereyken ve içebildiğim kadar votka içmişken(ki başım çok ağrıdıgı için çok içemedim) bir anda program bitti ve evlerimize dağıldık.
Kendi kendime geyiğine olsa bile bir daha asla böle bir ortama girmeyeceğime yemin ettim. Kim olursa olsun bu sondu....

August 05, 2007

Seçkin Çocukları


Tatilimin ilk ayağı olan Kuşadası'nı tamamlayıp Bodrum'a geçtim. Burada internetimiz oldugu için fazla biriktirmeden başlamakta fayda var diye düşündüm.

Daha önce hiç kullanmadığım ama bu sefer çok parasız oldugum ve düzgün firmalardan en ucuzu oldugu için Bossla seyahat etmeye karar verdim. Ataşehir'deki abidik gubidik terminalimsi şeyden otobüse bindim ve beklediğim sürede kalkan 3 otobüste de koltuklar 2 kişiye falan satılmıştı. Neyseki başıma böle şeyler gelmedi ve çok rahat bir şekilde kuşadasına ulaştım

2 senedir gidemediğim için yazlığımı oldukça özlemişim. Ama sinir bozucu bir durum var tabi ki. Bazılarınız biliyor. Kuşadası'ndaki yazlığımız çalındı. Sahte belge düzenlenerek satılan yazlığımızda şu anda yabancı insanlar oturuyor ve çıkmamakta inat ediyorlar. Uzun lafın kısası, kuşadasında yazlığım olmasına rağmen arkadaşlarmın evinde veya otellerde kalmak durumundayım.

Yinede kuşadası özel benim için. Bizim siteyi ve arkadaş grubumuzu bilmeyenler" kuşadası iğrenç orda tatilemi gidilir" diye düşünebilir ve konusabilirler. Biz bunu gözarde ediyoruz.
Varmamla birlikte 4 lü toplandıgı gibi kahve sporlarına başlandı sabah akşam king oynanıldı. En çok özlediklerimden bir tanesiydi bu. Sabah akşam king oynamak ve masanın ve balkonun hesabını yenilenlere kitlemek.,


Sadece tatil yapıp durmak istediğim şu dönemde kuşadası ilaç gibi geldi. Sabah kahve sporları yapıp öğlen siteden veya cubadan denize girip akşam üstü iskelede birşeyler içip gecede ya çardakta sabahlamak ya da bigbang de 10 senedir hiç değişmeyen şarkıları dinlemek istiyordum hepsinide yaptım. Büyüdüğümüz için kuşadasında artık 3 ay geçiremiyoruz ama temmuz son haftası ve agustosun ilk haftası kusadası her zaman hareketli olur ki herkes aşağı yukarı oradaydı.

2 senedir göremediğim bir çok arkadaşımlada hasret giderdim tabiri caizse. Şu anda odrumda tatilimin 2. evresindeyim ama sanırım istanbla dönmeden 1 haftasonu daha kusadasında geçireceğim. Henüz düşünme aşamasındayım:)








Search This Blog