November 14, 2009

UYDURUK BASLIKLAR 1: SIYAH KEMIKLER VE DUDAKLAR TUGLA DUVARLARIN ONUNDE…




Hep istemisimdir, ucuz bi gazetede magazin ya da 3. Sayfa haberlerine basliklar atayim. Diger hep istedigim baska bir sey ise Turk versiyonlari cekilecek olan yabanci dizilere casting yapmak ama konu ile ilgisi yok…Geciniz.

Lise yillarimdan beri sinav zamani olmayacak isler yapmakla unlenmisimdir…Bir keresinde sinav haftasinda ders calismamak icin bir gazetenin yemek ekinde gordugum patlicanli kabakli bir yemegi yapmayi denemeye karar vermistim. Seneler gecti ama simdi de masterda sinav haftam ve yine ders calismamak icin bu seferde Ebony Bones! ve Black Lips’in bulabildigim butun videolarini izlemeye ve bulabildigim butun albumlerini indirmeye karar verdim. Yatmadan okumam gereken 200 sayfa Tuketici Davranislari dersine ait notum olsa da…

Neden mi? Cunku; onumuzdeki haftasonu uzun zamandir beni heycanlandiran iki booking var Babylon’da. 20 Kasim Cuma Ebony Bones!, 21 Kasim Cumartesi Black Lips.

Ebony Bones Oyku’nun dogum gunune denk geliyor birde. Simdiden Ebony tarzi bileklikler ve kolyeler almaya basladi sanirim. W.A.R.R.I.O.R’da banana dansi yapmaya hazirlaniyoruz anlayacaginiz.

Uyduruk sloganlar 1: Londra’nin underground clublarindan cikma elektronika kralicesi disiler bu tahrik edici ve degisken sahne performanslari ile bizi gece boyunca enerjik, taskin ve simarik bir moda sokacaklar… Himm yani ne olacak o gece eglenecek miyiz? Ne kadar ictigimize mi bagli yoksa?

Deli ve renkli kizlarin sahne performansindan her zaman is cikar bunu bilir bunu solerim… Kuzey muziginin coolluguna olan tutukumu ancak boyle deliler guneye dogru indirebiliyor (Guney derken !!!)

Ebony’den sonra "Daha saat 4’e 10 var" moduma gecmeden eve kacmam lazim... Ya da geceye daha sakin devam etmem. Cunku 24 saatten az bir sure sonra demin ki saskin, enerjik, simarik modum degisecek ve yerini karmakarisik darmadaginik sert ama bir o kadarda eglenceli bir baska moda birakacak. Atlanta’nin asi cocuklari tugla duvarlarin onunde dudaklarimizi karartacak... hahahahahah uyduruk bile degil artik bu. Vallahi !!!

Evde her daim Black Lips dinliyor olmasam da live performansini asla kacirmayacagim gruplar arasinda. Ustelik deminde dedigim gibi beklenmedik ve asiri sahne performanslari her zaman beni etkilemistir…Etkilenecegimden degil ama abilerin sahneye isemisligi bile var…Nazli’cim uyar istersen

Uzun zamandir eve kapanmisligim ve her haftasonu kendime “haftaya mutlaka disari cikicam” demelerim sanirim artik son bulmali…hakli sebeplerim vardi..maddi, manevi. Vallahi !!!

Freewillasrology'de haftalik falimda da dedigi gibi artik disari cikmanin zamani geldi…Birde bu hafta yapacagim bir black date’in tahmin ettigimden daha uzun vadeli bir iliski doguracagini solemis. Hayirlara vesile…

Ne diyim! Haftasonu beni ararsaniz siyah kemikler ve dudaklari tugla duvarlar onunde izliyor olacagim. Vallahi !!

Search This Blog