June 29, 2007

The Number 23

I just feel like i have to write English often. Cause i have lots of foreign visitors as far as i know. and basically they are more respectful about blogging. It doesn't mean that i am going to write English all the time but it depends on my mood and reactions. ( I can have mistakes do not judge me)
It is too hot here and really almost impossible to sleep so best way to spend the night is watching film that we just did with my mum.
I choose The number 23 which was not the best option. You can just guess the end of the film since 15th minute after it starts. Also i think still Jim Carrey should act in comedy.
"Carrey becomes obsessed with a novel that he believes was written about him. As his obsession increases, more and more similarities seem to arise."
I couldn't categorize it. It is not a drama not a thriller or a mystery. It is a weak mixture of them. But still ok for a hot boring summer night. (Anyway i was checking the remain time nonstop.)
User ratings are 6.4/10 that fits with it.


Jim Carrey ... Walter Sparrow/Fingerling

Virginia Madsen ... Agatha Sparrow/Fabrizia

Logan Lerman ... Robin Sparrow

Rhona Mitra ... Laura Tollins

Mark Pellegrino ... Kyle Finch

Paul Butcher ... Young Fingerling/Young Walter

David Stifel ... Hotel Clerk


June 28, 2007

Daft Punk Videom



Sonunda kendi videomuda yüklemeyi başardım:)

Cenk'e Paslıyorum Sizi

Duft Punk ile ilgili çok çok uzun ve ayrıntılı yazmak istiyodum ama dedim ya bu internet olayı keyfimi kaçırdı ama Cenk öyle detayla ve aşkla yazmışki ona link vermek ve sizi Daft Punk Konusunda onun bloguna yönlendirmek istedim:)
Gerekli tüm video resim yazı ve bilgiler var:)
http://cakko.blogspot.com/

Hımmhhh...


Internetimin olmadıgı ıssız gecelerde kendime değişik akteviteler yaratmak zorunda kaldım. Resimler çektim izlemediğim dvdlerimi izledim. Dizi senaryosu için malzeme topladım. kitap okudum balkonda oturdum sıgara içtim salonda oturdum sıgara içtim odamda oturdum sıgara içtim camdan sarktım sıgara içtim....

Sıcaklardan uyunmadıgı için annemle gecenin birinde film izlemeye karar verdik. SEçtiğimiz film ise Mel Gibson'ın Apocalypto'su oldu. Gece gece en doğru seçim değildi biraz sinirlerimiz bozuldu belki ama oldukça etkileyici bir film. Beklediğimden çok daha güzel çıktı. Kan vahşet izleyemeyenler bakmasın:)
Mayan Civilization kıyafetlerinin günümüz sıcaklarına çok uygun oldugunu ve hepimizin öyle giyinip öyle boyanıp sokaklara çıkmamızı ve saçlarımızıda öyle yapmamızı istiyorum. Body Modification yapmak isteyenlerde buyursun. Çok sevdim durumu.
Dün gecede böyle geçti işte...
"When the end comes, not everyone is ready to go..."

Evanescence


Daft Punk konseri henüz bitmiştiki bana Sabiha Gökçen havaalanının yolları gözüktü. Rock prensesi geliyordu ve ilgilenmem lazımdı. Bende gittim. Ama dediği saatte gelmedi ve beni sabah 07.00 ye kadar uğraştırdı. Havaalanının en gizli bölmelerine polisler eşliğinde girdim ve kendi ellerimle çıkardım içerden:P
Çok sevmediğim ve dinlemediğim bir grup olması ve bir nevi asi olabileceklerini düşünmem beni biraz germişti ama gel görki Rock prensesi bir ev hanımı çıktı. Amy Lee son derece şeker sakin dertsiz problemsiz kaprissiz ölee bir kızımız çıktı. Zaten nezle olmuştu.
Güvenlik görevlileri eşiğinde Arena ya geldiğimizde kapıca 1 kilometrelik bir kuyruk oldugunu gördüm. Insan profili ortalama 16 yaş siyah giyinen gotik kızlar ve göz makyajlı erkeklerdi. Arada bir kaç büyük abimiz vardı onlarda Amy nin ses rengini dinlemeye gelen sanatçı ruhlu insanlardı:)
Amy'i görünce üstünü başını yırtan insanlar ve hüngür hüngür ağlayan kızlar vardı, hiç anlamadım.

Backstage de şaşırtıcı iki olay:
turkcell'in yaptıgı bir yarışma sonucunda Amy Lee ile tanışma ve fotoraf çekme hakkı kazanan 10 çılgın minik geldi. en uzunu 1.50 olan ve en büyüğü 16 yaşında olan bu 10 fanatik evlerinde ezberledikleri ingilizce cümlelerle Amy'i etkilemeye çalıştılar ve 3-4 tanesi ağladı. Hepsi titriyodu konusurken. En güzel soru ise "Amy are you going to to to Ayay Sofya" oldu. Amy nin Aya Sofya'nın ne oldugunu bile bilmemesi üzerine çocuk çok üzülünce ben yardımına yetiştim :)

2. olay ise en bomba olandı.
Grupie kızları... aslında onlar özellikle seçilerek zorla grupie yapıldılar ama sanırım bu konuda çok fazla detay vermemek daha doğru olacaktır. 11 kızımız seçildi içlerinden en hardcore fanatik olan 5 tanesi finela kalıp geceyi grupla geçirmeye hakkazandı ki oryantal dans yapanı heralde hiç unutamayacağım. Neyse her olan biteni anlatmamam gerekiyor sonra uyarı alıyorum:)

Sorunsuz sessiz sakin olaysız bir konserdi. Bir ara hiç olay çıkmıyo diye Banu ile sıkılıp acaba Amy'nin kafasına falanmı vursak saçını mı bozsak diye düşünmeye başlamadık değil.

Sırada Kelis var yeni hikayelerle döneceğim:)

Aman Allahım Neler Oluyor


Herşeyden önce söylemem gereken birşey varki. Konser haber ve resimlerini taze taze koymak istemiştim ama ADSL pazartesi gününden beri bozuktu ve 8 arıza kaydı sonucunda perşembe günü yani biraz önce düzeltebildiler. BU başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum 3 günde düzeltilebilecek nasıl bir arıza olabilirki. Neyse ...
Bütün konser ve organizasyonlardan çok memnun dönmeyerek orasına burasına bok atarak biraz ukala imajı çizmiş olabiliriz ama gerçektende çok konser omasına rağmen çok güzel konser olmuyordu. Bizde artık görev gibi hepsine gidiyor içip içip öle zıplayım oynayıp eğleniyor numarası yapıyorduk.
Daft Punk konserine Bora gel abi davetiyen hazır dediğinde öyle yorgundumki sadece ayaklarımı tavana doğru uzatım bir magazin programı izlemek istiyordum. Ama görev beklemez herkes orda olacaktı bende olmalıydım:) Çok enteresan birşey olabilirdi ve kaçırabilirdim.
Digitalism in Almanız biz biye bağıran muziği bittikten sonra derin bir nefes alıp rahatladım. Sonrasında Daft Punk çıksın diye sahneye bakmaya başladım. Çok bir beklentim yoktu 10000 yıl önce bir kaç hit parça ile dünyayı sasrmış şimdi yaşlanmış iki kasklı adam bekliyordum:)
Peredeler açılıp müzik başladıgında ilk 20 dakika hiç bir şey yapamadık. elimizde makinalar video ve fotograf çekmeye başladık. Aman allahım neler oluyor burda dedik sadece.
Piramit şeklinde bir dj kabini ve gördüğüm en muhteşem ışık gösterisi ile 85 dakika boyunca birbirime bakıp "sonunda" dedik.
Gerçekten çok eğlendik, sadece güümseyerek nasıl dans edersen cool olacağını düşünmeden dans ettiğin durumar vardır ya ordan oraya koşarsın zıplarsın sallanırsın diğer insanlara bakıp gülümsersin falan. Öyle bir durum işte....

Videoları koymak çok istiyorum ama malesef çok büyükler ve internetim çok yavaş:(
Dip Not: En baştaki resmi Cenk'ten çaldım ben çekmedim. ama zaten oda çekmemiş:)






bunu biri çekmiş youtubedan buldum ama benim çektiğim en güzeli:) onuda koyucam umaarım

Search This Blog