March 13, 2010

Hakkimda bilmediginiz cok sey var -1-

Sanirim artik ben de inkar edemeyecegim...Bazi garip huylarim, yanlis anlamalarim, yanlis anlasilmalarim ve cok yanlis konusmalarim var. Delilik sinirlarini zorlayan ruyalarim ve hayalgucum, daydreaming vakalarim ve beklenmedik tepkilerim...Ama tum bunlarin otesinde, hakkimda bilmediginiz cok sey var! Ben de bunlari bu seri kapsaminda yeri ve zamani geldikce buradan paylasmaya karar verdim...

Gecenlerde laf arasinda muhabbet ettigim bir kisinin isminin "Hakki" oldugunu ogrendiginde 4 saniye kadar gulmemek icin butun mimikleri denedim. Kizgin surat yaptim, anlamamis gibi yaptim, sasirmis gibi gozlerimi actim, dusunceli gibi uzaklara baktim...Aile uyelerimin kahkahalarinin yukseldigini tahmin ediyorum.

Iste hakkimda bilmediginiz bir ve ilk sey...Kucukken(ama o kadar da kucuk degil) nedenini ben dahil kimsenin bilmedigi bir sekilde cinsel organima "hakki" diyordum. Ama bu "Pipi" ya da "Penis" yerine taktigim bir takma isim degildi; keza penis diyebilecek kadar tibbi bir altyapiya sahip olabilecek bir yasta da degildim. Gercekten hepimizin penis olarak bildigi uzluvun gercek hayatta "hakki" kelimesi kullanilarak soylendigine cani gonulden inaniyor ve cumle icinde kullaniyordum.
Annem ic camasirlarimi degistirirken "Hakkimi elleme" gibi cumleler kuruyordum mesela. Dusunun kendi ic camasirimi degistiremeyecek yaslardan bahsediyorum.

Sonra bir gun cok tramvatik bir olay yasadim...Belki de urolojik sorunlarimin altinda yatan tramvatik olay da budur. Ailem ulu orta ve benim kafamdaki hakki kelimesinin anlami ile bagdasmayacak sekilde hakkiyi cumle icinde kullaniyolardi...Hakkidan bir erkek ismiymis gibi bahsediliyordu. Gozlerimi fal tasi gibi actim, ahlaksiz ailem ulu orta penisten bahsediyordu... Saskin bakislarimi goren ailem durumu anlayarak gulme krizi gecirdi ve bana hakkinin gercek hikayesini anlattilar. Evet Hakki'nin bir ozel isim oldugunu ogrenmem bu sekilde gerceklesti...Ama hala ne zaman Hakki isminde bir insanla tanissam insan nasil cocuguna bole bir isim takar diye dusunurum. Benim icin "Oral" ve Rahim" ile ayni komiklikte bir isimdir "Hakki".

Search This Blog