May 12, 2007

Dalyar Kartal


Yeni bir oyun kaşfettim Aslı sağolsun.
Atrık evde sıkılmaya son...Popomundo bir role playing oyunu. Üye olan herkes bir şarkıcı olma yolunda ilerliyor. Gerçek hayatta olan herşey ama herşey oyuna yansıtılmış, sosyal ilişkler aşk sex hırsızlık gezme starbucksta kahve babylon...aklınıza ne gelirse.
Annenizin öğütlerine uymayı unutmayın
bir iş bulun para kazanın ve Madrid'e tatile gidin...
Benim karakterimin adı Dalyar Kartal, elektronik müzik yapıyorum şu an iki şarkım var ve bir barda barmen olarak çalışıyorum. Hiç param yok ama çok arkadasım var herkese içki ısmarlıyorum şimdiye kadar bir cinsel deneyimim oldu ama kazara. Hafifmeşrep bir karakterim:)
oynu anlatmaya kalksam bitmez ama üye olun ve beni bulun
Dalyar Kartal oarak aradıgınızda çıkacağım karşısınıza:)
Şimdiden iyi eğlenceler
www.popomundo.com

May 10, 2007

Pepsi Max mı İçelim?



Son dönemlerde herkesten duyduğum reklamı ilk defa tamamen izleme fırsatı buldum. Aysun Kayacı Pepsi Max reklamında onlarca kişi ile öpüşüyor dendi. Ok, reklamda kızcağız bir kaç kişiyle öpüşmüş:) ama tabi bizim görmediğimiz ama süpermarkete koşan binlerce insanla da öpüşüyor oldugunu hemen gözümüzde canlandırabiliyoruz:)
Fena mı, artık bizimde bir erotik reklamımız va, ne kadar erotikse artık...Benim ilk aklıma gelen reklamda oynayan genç delikanlılar acaba bu durumdan ne kadar faydalanmıştır. Çekimler kaç seferde gerçekleşmiştir. O çocuklar arkadas ortamlarında kral ilan edilmişler midir. Bundan sonra her pepsi max içtikerinde Aysun Kayacı'yı hayal edecekler midir. Pepsi max tercih eden kaç kişi vardır o da ayrı bir konu tabi...

Aysun Kayacı bu reklam filminden 250.000 dolar almış arkadaslar. Normal hayatımızda hepimiz defalarca kaç kişiyle bedavaya öpüşüyoruz. Orda 3 kişi ile öpüşmek için 250.000 dolar bence oldukça yeterli. Mesela bana verselerdi o parayı çok daha ileri gidebilirdim. Pepsi max içildiğinde ben çok daha hardcore hayal edilebilirdim. Aysun Kayacı etkisi yapar mıydım bilmiyorum ama olurda CocaCola bir karşı reklam yapmak isterse soyunabilirim:)
Neyse çok olay yaratacak bir şey yok yani zaten sanırım insanlarda rtüke telefon yağmurunda falan bulunmadı ya da türk aileleri ayaklanmadı...

Reklamı bende ilk izlediğimde "aa noluyo" dedim tabi alışık değiliz ama başarılı olmuş..Artık dizilerde filmlerde reklamlarda kliplerde daha iddialı olmanın vaktti gelmedi mi?

Search This Blog