November 30, 2009

Yuksek doz...

Her zaman trendleri iyi kotu ucundan takip etmis ve hic birinden eksik kalmamisimdir, hemde hicbir konuda. Herkes grip mi oluyor, hemen bende oldum. Yok efendim atesim 39'a cikti aygin baygin hastaneye kaldirildim, fosforlu sari serum taktilar, popomdan kan aldilar burnumu siktilar. Madem ole benim hikayemi de dinleyin o zaman.

Cok ozet gececegim aslinda. Persembe gunu burnum akarak uyandim ve her zaman ki gibi alarji zannettim, gunun ilerleyen saatlerinde burnum o kadar fazla akiyorduki Ece bile bu duruma inanamamisti. Cuma gunu iyice halsizlestim ve aksaminda atesim cikti, dusmeyen atesimin sonucunda bende cumartesi artik daha fazla beklemenin alemi yok diyerek en yakin hastanenin aciline attim kendimi annemin israrlari ve yardimiyla. Gozlerimden alev cikiyor ve kulaklarim ugulduyordu ama doktor meslegimi cok ilginc buldugu icin bana bitmek bilmeyen sorular soruyordu. 1 serum gider surelik konustuk meslegim hakkimda, atesim ve sinir katsayim 1 derece daha artti bu muhabbet sirasinda. Ama iyide oldu; cunku doktor bir cok sikintima cozum yolu bulmaya and icti. Adeta hipokrat yeminini beni iyilestirmek icin etmisti bu adam hatta yeminini bozup alternatif tip yontemlerine bile yeltendi.

Bronslarim doluydu ve bu sebepten uyuyamiyordum. Bunun icin oksururken cikan balgami iki corba kasigini sirt sirta baglayip arasina surecegim ve 1938 yilinda olmus birinin mezarina gomecegim, sonra henuz bakire olan bir kizi regl olduktan iki gun sonra bu mezara isetecegim ve ustumdeki bu hastalik laneti ortadan yok olacak. ( Petek'le bu geyigin aalasini yaptik ama ozetle boyle)

Sinuslerim icin her delige sikilabilen bir damla verdi bana doktor, ama esas olay oksuruk surubundaydi. Verdigi dozaja gore bir sise oksuruk surubu tam olarak sadece 2 gun yetiyor. Yani 2 gunde bir sise oksuruk surubu. Bilmem denediniz mi ama oksuruk surubu zaten kafa yapan bir sey, lise doneminde yoldan sasan merakli ergenler eminim tecrube etmistir.

Gel gelelim dunden beri ben bu Bricanyl isimli surup yuzunden aklimi kaciricam sevgili surup severler. Ictikten 15 dakika sonra kalp atislariniz hizlaniyor ve eliniz ayaginiz birbirine dolasiyor. Haa ama belirtmedim gunde 3 kere birer corba kasigi:) Bi terliyorum bi usuyorum, durdugum yerde duramiyorum.Hatta bu yaziya bile daha fazla devam edemiyorum sanirim. Dedim ya aklimi kaciricam, ama bronslarim acik...sonuna kadar, deriin deriiin nefes aliyorum

Search This Blog