June 21, 2007

Ohhaaaa

Çok futbol adamı değilim ama Oha yaniiii, demin Gürkan yolladı ve böyle bir şey olursa Ronaldo'nun uçaktan iner inmez öldürüleceğine kanaat getirdik:)

Serie A - Fenerbahce make offer for Ronaldo

Eurosport - Wed, 20 Jun 16:11:00 2007

Serie A - Turkish champions Fenerbahce are close to the signing of Brazilian striker Ronaldo, chairman Aziz Yildirim has revealed.

FOOTBALL 2006-2007 Serie A Milan Ronaldo - 0

The Istanbul giants signed full back Roberto Carlos on a two-year deal on Tuesday, and according to Yildirim, he could soon be joined by his compatriot Ronaldo, for whom Fenerbahce have submitted an offer of around nine million euros to Milan.

"A transfer will soon come that will put that of Roberto Carlos in the shade. Ronaldo is a world star and would fit in very well with us. It's no secret any more that we are close to [signing] him." Yildirim told Eurosport.

Fener have won the Turkish Super League in three of the last four seasons, though have struggled to make any impact on the European stage. With the signing of Roberto Carlos and possibly Ronaldo, they are hoping to finally progress ion the Champions League.

"The national title is no longer enough for us," Yildirim added. "We want to make waves at last in the Champions League, and we'll only do that by signing superstars."

Should Milan succeed in tempting Andriy Shevchenko back to the San Siro, they could well allow Ronaldo to move on, despite only having signed him from Real Madrid in January.

Fenerbahce are ready to offer Ronaldo a wage of 4 million euros per year, and the striker could also be tempted by the chance to link up not only with Roberto Carlos, but also fellow Brazilians Alex de Souza, Edu Dracena, Marco Aurelio and Deivid de Souza, and his coach would be none other than Brazilian legend Zico.

Meeezunnnnn

Bugune Bugun meeezun bir insanım
7 Temmuz 19.30 Dolapdere Kampüsünde kp törenime beklerim:)
Mezun olmak nasıl bir duygu mu?
Bilmiyorum EEeeee şimdi ne olucak diyosunuz
Öğrenci değilim
Akbilim yok geri istiyorum (Mine)
Ailemden kitap alıcam diye para isteyip onları küçük çapta dolandırma devride sona erdi (yine Mine)
Okula gidiyorum diyip işten evden sevgiliden arkadaştan bilimum herkesten kurtulacak bahane bulmak yok....
mutsuz bir durum yani
İşe mi giricem askere mi gidicem
uff sadece yayıp otursak olmazmı?

Levent Dokuzer [10215012]
Faculty of Economics and Administrative Sciences
Political Science
Course Status
48 : Courses attempted
48 : Courses passed
0 : Courses in progress
Graduation Course Status
0 : Courses outstanding for graduation
Breakdown of courses outstanding for graduation:
0 : Courses in progress


0 : Failed courses that have not been repeated


0 : Courses that have not been attempted



CGPA : 2,50
Academic Standing : Good Standing

Spring 2006-2007
CR CourseID Course Name FG Make-Up LG
3 IR 252 Turkish Politics II C+ C+
3 IR 302 Comparative Politics II C- C-
3 IR 442 Current Issues of Turkish Foreign Policy C+ C+
3 LAW 212 Introduction to Constitutional Law C+ C+
3 MAP 442 The Avant-Garde B+ B+




EPOL Sonrası


Uzun zamandır ilgilenemedim, zaten geçtiğimiz bir hafta evimede dönemedim. Burak sağolsun evini bana açtığı için oraya yerleştim ama artık annem üzüldüğü ve oğlum gel evine dön balkonlarda kahvaltı edelim dediği için döndüm ve işte burdayım.
Efes Pilsen One Love Festival'da Beastie Boys Crew ile ilgilenmekteydim.
Yaklaşık 10 saat süren bir havaalanı macerasından sonra kendilerine havaalanının hayatımda daha önce hiç görmediğim ucra bir köşesinde ulaştım. Atina'da olanlardan sonra uçakları iptal olmuş ve akşam üstüne doğru özel bir uçakla özel bir yere inmişlerdi. Bense bu uçağın ne oldugunu kaçta ve nereye ineceğini öğrenen kadar havaalanındaki herkesle ve son ularak uçuş izin kulesi ile telefonda konustum. Bu koşuşturmacanın komik tarafı ise en sonunda vizeleri veren kadının TR vizesinin bitmesi ve bana dönüp fazla vizeniz varmı? diye bir soru sormasıydı. Evet hep olur ama diğer çantamda kalmış hay aksi...

Atina'da nelermi olmuş...
Festivallerin güvenliğini şirketler ihale ile alıyormuş sanırım ve kaybeden şirket kazananın çalıştıgı organizasyonu ateşe vermiş. Soyunma odaları ve backstag'i taşlamışlar. Underworld'den bir kişi ciddi yaralanmış. İşte videosu...



Beasite Boys ve ekibi Yunaistan'dan oldukça mutsuz geldiler...
Cuma günü çalışmadıgım halde konserde boy gösterdim ve Underworld'ü dinledim. Beklediğimi pek bulamasamda Trainspotting soundtrackleri eşliğinde oldukça tepindik zaman zaman.
Pazar akşamı ise çok yaşlanmış ama hala çok agresif olan Beastie Boys vardı. Nedense ne gidip tanıştım ne fotoraf çektirdim, sadece öle uzaktan izledim pek bir enteresan gelmedi heralde...
Esas oğlanlar alışverişe çıktı tabi, bende teknik ekibini gezdirdim, Türkiye'yi kalkındırdık.
Artık komisyon veren bir halıcım bile var:)

Konserden fotoraflar çekmek Ece'nin göreviydi ama kendisi bütün fotoları dansederken çektiği için net hiç bir fotorafımız yok:) Napalım...
Bir Epol daha sona ermiş oldu... Efes Pilsen One Love festivale kısaca EPOL denmesi nedense beni çok rahatsız etti çok çakma ve özenti geldi ama çalışan herkes EPOL dediği için böyle yazmaya karar verdim. Öbür türlüsünü her seferinde söylemek çok uzun oluyor hak veriyorum ama epol demekte çok sinir....bişey işte neyse

Haftaya yepyeni anılarla geleceğim...

Search This Blog