February 10, 2007

İşlek Geceler


Gece gece evimin önü çok işlekti. Bunu kısaca sizle paylaşmak istiyorum. Camdan tesadüf eseri bakarken sahilyolunda yürüyen bir hanımefendiye gözüm çarptı :)
Önünde kuyruk olmuş. Arabalar baya duruyor neyse sonra resimde gördüğünüz minübüse bindi anlaşıp. Öndeki beyaz araba pezevenki. Çünkü ikinci turda iki adam arabadan inip hanımefendiye sarktılar pezevenki hemen aldı arabaya götürdü 5 dakika sonra geri getirdi. 3. tur baya uzun sürdü bindiği arabada bizim evden görünün bir araziye çektiler ve 15 20 dakika kaldılar. Şimdi son tur ama hala dönmedi(bu yüzden son tur oldugunu düşünüyorum) gözüm yollarda kaldı gecenin 3 ünde sürekli camdan bakıyorum bir daha gelecekmi acaba diye.
İşin enteresenı sahil yolundan geçen arabalar istisnasız duruyorlar, bir nevi gişe mantığı. Eve gitmeden 2 dakika ayak üstü iş bitirelim mi diyorlar bilmiyorum ama su saatte sahil yolundan kartal istikametine gide hiç sadık biraile babası geçmedi bunu burdan açıklayabilirim :)

CAN

Bir müddet haberlerde gördük, dergilerde okuduk. Tuğçe Kazaz iddialı bir rolle "Can" isimli filmde karşımıza çıkacak diye. Bir uyusturucu bağımlısını canlandırdığı gerçek bir olayı konu alan filmde Tuğçe Kazaz, BBG Arzu ile lezbiyen bir sevişme sahnesinde de boy gösterecekti.
Biraz önce filmi izledim ve bir kez daha bu işi pek te beceremediğimze karar verdim.
Konu oldukça klişe. Hafif uyusturucuyla başlayan serüven eroine kadar gidiyor kızımız kötü yola düşüyor. Kendini satıyor ama tabi ki her zaman, ne zaman isterse bırakabileceğini düşünüyor ve bağımlı olmadığını iddia ediyor. Kendisini bir odaya kapıyor bir kaç gün sonra kurtuluyor sözüm ona ama ortamından dolayı tekrar bataga saplanıp fuhus yuvasına düşüyor ve pazarlanıyor sonunda da ölüyor.
Hatta izlerken oldukça sinirlendim. Filmde bariz bir hırsızlık söz konusu. En "ben çalıntıyım" diye bağıran sahne; Tuğçe Kazaz'ın sex karşılığı uyusturucu veren torbacının evine gitme sahnesi. Burada adamımız cuma günü özel parti var gel çok para kazanacaksın diyor ve Özel partimiz "Requem for a Dream" filmindekinin aynısı ama biz cüretkar sahnelerde çekemiyoruz. Ok Requem deki gibi bir "ass to ass" sahnesi kimse beklemiyor belki ama bir alçak sehpa üzerinde çıplak birşeyler yapacağını anladığımız Tuğçe Kazaz henüz ayakkabılarını çıkarmışken sahne bitiyor. Daha sonra Trainspotting çakması bir temizlenme sahnesi. Burada da yatakta garip hareketler yaparak kriz geçiren bir çift görüyoruz. terliyorlar kusuyorlar vs. vs. Acaba tavandan yürüyerek bebek gelecek mi diye bekliyorsunuz.
Spun dan çalıntı sahneler ve tripler oldukça açık hatta birebir kokain kullandıktan sonraki trip sahnesi ve ardın gelen "Beni s.kmeni istiyorum" bağırışaları bire bir kopya.
Filmde herşey kopuk ve gelebilecek herşey sırasıyla başlarına geliyor ve herşey o kadar parmağım gözüneki izlerken insan üzülüyor biz neden yapamıyoruz biz neden etkileyici çarpıcı can alıcı filmler çekemiyoruz diye.
Olay yaratılan lezbiyen sevişme sahnesi çarşaf altında çırpınmadan ibaret ve 5 saniye sonrasında da sarılıp tebessüm ediyorlar.
Sanırım ileride şöyle bir mesleğim olsun istiyorum. Dizi ve filmlerde çekilen sahneler esnasında orada bulunayım ve "olmamış" diyim. Her sahneyi eleştireyim ve fikir vereyim ama hiç memnun olmayayım:)
Böyle bir meslek var mı acaba....
Netice itibariyle "can" filminde belki bir kaç güzel sahne var. Tuğçe Kazaz da görüntü itibariyle oldukça uyusturucu batağındaki kızı gösterebiliyor ama bunun dısında durum ortada.

February 09, 2007

Breaking News


Former model and reality TV star Anna Nicole Smith has died after being rushed to a Florida hospital following a collapse at a Florida hotel; she was 39.
Bizce, öldürülmüş falan olabilir. Bakalım ne çıkacak altından

Çıplak Niki Mersin'de


Avrupa'nın en güzel DJ’leri arasında yer alan Niki Belucci, bir gecelik program yaptığı Mersin’de yarı çıplak şov yaptı.Belucci, kıyafetinin üst kısmını çıkartıp göğüslerini açıkta bırakarak programını tamamladı.
Bakın en öndeki abimiz müzikle ne kadarda ilgili ve böle güzel bir müzik eşliğinde dans etmekten nasılda mutlu

Man in the Middle


İngiliz Milli Takımı'nın geçen yıl Commonwealth Oyunları'nda bronz madalya kazanmasında önemli bir pay sahibi olan John Amaechi, eşcinsel olduğunu açıkladı. Gay olduğunu açıklayan ilk NBA oyuncusu olan Amaechi, 5 yıllık NBA kariyerinde Hidayet Türkoğlu'nun oynadığı Orlando Magic ve Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz'da da oynamıştı.

İngiliz pivot John Amaechi'nin(36), eşcinsel olduğunu açıkladığı 'Man in the Middle' adlı otobiyografi kitabı 14 Şubat'ta piyasaya çıkacak. Merak edilen konu ise kitapta başka NBA oyuncularının adının da geçip geçmediği.

NBA'de geçirdiği 5 yılda toplam 301 maçta oynayan 2,08 metrelik Amaechi, 4 yıl önce NBA kariyerine son noktayı koymuştu.

Soyunma odasında takım arkadaşları huzursuz olmuşlarmıdır acaba:)

February 08, 2007

Itkib Genç Moda Tasarımcıları


Dünyaca ünlü bir moda tasarımcısı olmak için size harekete geçme fırsatı… Arzu Kaprol, Bahar Korçan, Hakan Yıldırım, Hatice Gökçe ve Ümit Ünal gibi tasarımcıları moda dünyasına kazandıran ITKIB, 16.Genç Moda Tasarımcıları Yarışması ile bu yıl bir kez daha geleceğin genç moda tasarımcılarını arıyor. 2008 İlkbahar – Yaz Sezonu moda akımlarına göre ÖDÜL temasını yansıtacağınız ve Kadın veya Erkek üzerine hazırlayacağınız koleksiyonunuz ile hayalleriniz harekete geçsin. 16. İTKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nda dereceye giren ilk üç finaliste verilecek ödüller:

1) Eğitim Ödülü
Yurt dışında 1 yıllık eğitim bursu

NOT: Yurt dışı eğitimi için dereceye giren finalistlerin yabancı dil seviyelerini TOEFL ve/veya benzeri değerlendirmelerle belgelemeleri gerekmektedir. Eğitim bursu için ülke ve okul seçimi İTKİB tarafından yapılacaktır.

2) Para Ödülleri

Birincilik Ödülü: 10.000 USD
İkincilik Ödülü: 7.500 USD
Üçüncülük Ödülü: 5.000 USD

Şu anda bu yarışmaya hummalı bir şekilde hazırlana Ece'yede başarılar diliyorum:) Seni gidi genç moda tasarımcısı senii...

Menswear Spring/Summer 2007

Miu Miu Spring Summer Menswear 2007.


Alexander Mcqueen Spring Summer 2007 Menswear


GAS Menswear Spring/Summer 2007


Dolce and Gabbana Men's Spring/Summer 07 Fashion Show


Versace Men's Spring/Summer 2007


Prada Summer 07


Gucci : Fashion Show SS07 Preview


Moschino : Fashion Show SS07

Barda



Sınav öncesi bir program yapmak bende alışkanlık haline geldi sanırım. Ayrıca deneyimlere göre bir önceki gece bir faliyete katılıyorsam, ertesi gün sınavımda yüksek motivasyon ve bağlantılı olarak yüksek not şeklinde etki ediyor.
Dün gece sonunda "Barda" filmini izledim. Fragmanları ilk çıktıgı günlerden beri Devrim ile sözleşmiştik ve Ir 441 sınavım öncesi planımızı gerçekleştirdik.
Filme gelince, nacizane görüşlerimiz; Girizgah oldukça uzun ve çok luzumsuz. Iyı karakterleri bu kadar uzun tanıtmaya gerek var mı acaba diye düşünmüyor değil insan. Asmalı Konak'taki beslemenin çocuğunu, "Burak Altay", oldukça iyi beslemişler sanırım. Yakında sadece genç irisi rollerinde oynayabilecek ve film boyunca da oldukça antipatik. Benim en basarısız bulduğum karakter o idi açıkçası. TGG olayına girmek bile istemiyorum hiç bir şey anlamadık ve hiç bir tarafla bağdaştıramadık. Ne gerek varmış acaba izleyicileri kasmaya. Tam sıkıldık artık yeter derken "Kötü" ler işin içine giriyor ve bir anda sinirlerinizin gerildiğini çok net olarak hissedebiliyorsunuz.
Nejat İşler tam rolune oturmuş. Filmden sonra sokakta gören teyzeleri "tuuuu terbiyesiz ırz düşmanı" diye bağırttırtacak cinsten. Yani iyiler ne kadar kötü oynamışlarsa kötülerde bir o kadar iyi idi. Film genel oalrak güzel ama öle şiddet tecavüz aman midemiz kaldırmaz çok vahşi falan değil. Beki Türk Sineması içerisinde değerlendirdiğimizde ve olayın gerçek bir olay olduğunu aklımızda bulundurduğumuzda daha etkili olabilir.
Filmdeki kızlarımıza gelince....Çok iyi tecavüze uğramışlar. Başka da rolleri yok :)
Bir sölentiye göre de çekimler sırasında ve çekim aralarında "iyi"ler ve "kötü" ler arasında hep bir gerginlik ve gruplaşma varmış. İyiler ve kötüler kendi aralarında takılmış, set aralarında pek muhattap olmamışlar.

Türk Sinemasını desteklemek adına tabi ki izlenmeli. Hemde Piyasada bu kadar kötü türk filmi varken bu aralarından oldukça sıyrılmış güzel bir film.
Iyı seyirler

Cast overview, first billed only:
Nejat Isler .... Selim
Hakan Boyav .... Patlak
Serdar Orcin .... 45
Erdal Besikçioglu .... Nasir
Volga Sorgu .... Çirak
Dogu Alpan .... Nail
Burak Altay .... Tgg
Melis Birkan .... Nil
Nergis Ozturk .... Sevgi
Sezen Aray .... Pelin
Meltem Parlak .... Aynur
Samil Kafkas .... Alis
Salih Bademci .... Cenk
Sarp Aydinoglu .... Barbo
Eray Ozbal .... Savci

Barda is the next attempt of director Serdar Akar. He has made some remarkable films like "Gemide" and "Dar Alanda Kisa Paslasmalar". With his new step, he tries to bring forth the violence in the Turkish society.

A group of young and gonna-be part of high society friends, gather at a bar they frequently visit. One night, some guys looking awfully scary and dangerous enters and these two classes known to live together on the streets are left to fight trapped in a bar...

February 06, 2007

!f İstanbul

Merakla beklenen, son dönem dünya sinemasının en çok konuşulan filmlerinin adresi !f istanbul 6. AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 15-25 Şubat 2007 tarihleri arasında şehri sarsmaya hazırlanıyor.
Bu sefer benimde bol bol vaktim var film seçip beğenip gidip izlemeye.
Şimdiden kendime bir kaç favori belirledim bile
-Tutkal
-Tavşan Deliğinden Aşağı
-Sapığın Sinema Rehperi
-Boy Culture
-Herkesin Gecesi Kendine
-Özgür İrade
-Curt Cobain

Bakalım hangi filmlere gideceğim hangilerini beğeneceğim. İzledikçe buradan detaylı yorumlar vereceğim kendimce.
Birde daha önce izlediğim ve tavsiye etMEyeceğim filmler olabilir
mesela Komma filmini izledim bence hiç gerek yok
Sabun filmide açıkçası beni pek etkilememişti....
yinede sinema sever her filmi izler diyorsanız ayrı tabi
Bu senenin avantajı ise bir çok film Caddebostan Afm de gösterilecek. Anadolu yakasında oturanlar için Afm Budak gibi merkezi ve yeni bir sinemada olması oldukça keyifli.

Bu sene İf İstanbul kapsamındaki partilerde oldukça keyifli.
"Bu yıl açılışta Dani Siciliano DJ set’iyle bizlere! ABD’de house, disco, electronica, caz ve alternatif diğer müzik türleri için yeni ufuklar açan, İngiltere'nin ise en sevdiği kadın prodüktörlerden biri olan Dani Siciliano electro'dan downtempo'ya uzandığı DJ setiyle Babylon'da. Geceyi tanıdığımız, sevdiğimiz müziğiyle Style-ist açıyor."
"!f bu yıl Gökkuşağı Gökkuşağı partisinde, Dana International’ı sizlerle tanıştırmaktan büyük keyif duyuyor! Başka söze ne hacet?!"

I am The Aries by the way :)


.:VIRGO:. The Virgin

Dominant in relationships. Sexy. someone loves them right now. Freak in bed. Always wants the last word. Caring. Smart. Intellectual. Attractive. Loud. Loyal. Easy to talk to. Hard to forget Love at first sight. Everything you ever wanted. Easy to please. The one and only. Ultimate sexiness.

.:SCORPIO:. The sex addict

Can be mean. EXTREMELY sexy. Intelligent. Energetic. Predict future. Most erotic. (Freak in bed.) (GREAT kisser.) Always get what they want. Sexy. Attractive. Easy going. Loves being in long relationships. Talkative. The sexiest ever....Romantic. Caring


.:LIBRA:. The lame lover

Very pretty. Very romantic. Nice to everyone They meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing n Bed..!!! Did I say Amazing in Bed? not the kind of person you wanna #### with... u might end up crying... the most irresistible.

.:ARIES:. The Liar

Outgoing. Lovable. Spontanious. Not one to #### with. Erotic. Funny. Take you on trips to the moon in bed. Excellent kisser EXTREMELY sexy. Loves being in long relationships.=) Addictive. Loud. best in bed


.:AQUARIUS:. Does it in the water

Trustworthy. Sexy. Great kisser. One of a kind. Loves being in long-term relationships. Extremely energetic. Unpredictable. Will exceed your expectations. Not a Fighter, But will Knock your lights out. Amazing in bed, THE BEST LOVERS BETTER THAN EVERYONE!


.:GEMINI:. Does Twosomes

Nice. Love is one of a kind. Great listeners Very Good in bed. Lover not a fighter, but will still knock you the #### out. Trustworthy. Always happy. Loud. Talkative. Outgoing VERY FORGIVING. Loves to make out. Has a beautiful smile. Generous. Strong. ULTRA SEXY. THE MOST IRRESISTABLE.


.:LEO:. The Lion in bed

Great talker. Sexy and passionate. Laid back. Knows how to have fun. Is really good at. Great kisser. Unpredictable. Outgoing. Down to earth. Addictive. Attractive. Loud. Loves being in long relationships. Talkative. Not one to mess with. Rare to find. Good when found.

.:CANCER:. The Cutie

MOST AMAZING KISSER. Very high ### appeal. Great in bed!!! Love is one of a kind. Very romantic. Most caring person you will ever meet! Entirely creative. Extremely random and proud of it. Freak in bed. Spontaneous. Great tellin stories. Not a Fighter, But will Knock your lights out if it comes down to it. Someone you should hold on to.


.:PISCES:. The Piece of ass

Caring and kind. Smart. Center of attention. Too Sexy, DAMN IT. Very high ### appeal. Has the last word. The best to find, hardest to keep. Fun to be around. Freak in the sheets. Extremely weird but in a good way. Super good in bed. Good Sense of Humor!!! Thoughtful. A partner for life. Always gets what he or she wants. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet

.:CAPRICORN:. The passioate Lover

Love to bust. Nice. Sassy. Intelligent. Sexy. Predict future. Irrestible, awesome kisser. Loves being in long relationships. Great talker. Always gets what he or she wants. BY FAR the BEST in BED. Very sexy. Coolest. Loves to own Gemini's in sports.
Extremely fun. Loves to joke. Loves to be your first. So you'll never forget. Smart.

.:TAURUS:. The Tramp

Aggressive. Freak in bed. Rare to find! Loves being in long relationships.=] Likes to give a good fight for what they want. Extremely outgoing. Sexy as ........ Loves to help people in times of need. Outstanding kisser. Very funny. Awesome personality. Stubborn. Sexual as ......... Most caring person you will ever meet! One of a kind. Not one to #### with. Are the most sexiest people on earth!

.:SAGITTARIUS:. The Sexy one
Spontaneous. Horny. Freak in Bed. High appeal. Rare to find. Great when found. Loves being in long relationships. The one. So much love to give. Not one to mess with. Very pretty. Very romantic. Nice to everyone They meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique sexiness. Most caring person you will ever meet! Amazing in Bed..!!! Did I say Amazing in Bed? Not the kind of person you wanna fuck with you might end up crying.

Fabulous Lifes



Tatildeyiz, çok yorgunuz vücudumuz ağlıyor, bağırıyor, isyan ediyor. Hepimiz dinlenmeyi, rahatlamayı hak ettik öğle değil mi?
Biz bu durumu biraz abarttık...
Petek'le Pazartesi günümüzü Laveda Spa The Ritz-Carlton'da geçirdik. Açıkçası bunu sık sık yaptığımızı söyleyemeyeceğim, Ritz Carlton gibi bir yerde benim için bir ilkti ve Laveda Spa'ya ilk girdiğimde abartı, lüks ve nezaketten karışan duygularım, masada 8 çatal 6 bıçak olduğunda hangisini ne için kullanıcağını bilemediğinde yasadığın stresle aynı idi:)
Soyunma odalarına girik ve bir tura başladık, çünkü soyunma odası dediğim yer ucu bucağı olmayan çok büyük bir bölüm. İçinde kapalı yüzme havuzu, saunası, buhar odası, jakuzisi, dinlenme kitap dergi okuma bölümü, türk hamamı, osmanlı hamamı falan olan muhteşem bir yer.
Bana ait dolabı açtığımda içeride bir sürü havlu, bornoz, terlik ve yan dolabımda ise İbrahim Kutluay vardı. Onun bu konuda daha deneyimli olduğunu düşünerek biraz kopya çektim açıkçası:)
Masaj saatimiz geldi. King Couple masaj yaptırdık. 2 kişilik özel süitimizde bugüne kadar yaptırdıgım en güzel masajdı. 50 dakika boyunca bütün kulunçlarım, kaslarım, eklemlerim ve totalde ben, rahatladık. Hala muz aromalı birşeyler kokuyorum. Masaj bittiğinde sıcak havlularla sarılıp sarmalanıp biraz dinlendikten sonra şampanya patlatıp jakuzide meyva tabağımızla keyif yaptık. Bu kısım eğer bir şekilde gizli kameralardan falan izlendiyse, izleyen kişiler çok eğlenmiş olabilirler(fotoraflardanda anladığınız gibi)
Her yerde gül yaprakları, kokular, yağlar, atmosfere uygun bir müzik tabi eminim ki bunu düşünenler konsepti abla kardeşe göre hazırlamamışlardır ama hiç sorun değil biz sonuna kadar keyfini çıkardık.
Daha sonra kapalı havuza geçtik ve Şubat aynıda dışarda kar yağarken bir o yana bir bu yana yüzüm yüzüm yüzdük( ne demekse). Ritz Carlton Levada spa maceramızı buhar banyosu sauna ve osmanlı hamamından da faydalandıktan sonra duşumuzu alıp hiç olmadığımız kadar temiz bir şekilde bitirdik.
Çıkışta bir keyif sıgarası yaktıgımda görevliler gülümseyerek afiyet osun Levent Bey dediler.... düşünün ortamı işte. Biz de zaten 1. saatin sonunda oldukça şımarmıştık bile.
Bu muhteşem seyanstan Jöle kıvamında çıktıktan sonra Cihangir'de muhteşem bir yemekle abla kardeş geçirdiğimiz harika günü bitirdik.
İmkanı olan herkese tavsiyedir...
Dip Not: Resimler eğlence amaçlı çekilmiştir. Komik birer anıdır

February 05, 2007

Düzeltme

TV Quiz 4 te (sağ tarafınızda) Öykü Sertel yazmışım....
Öykü Serter demek istemiştim. Quizi düzeltim yeni bir code almak uzun iş olduğu için bölee ufak bir düzeltme yazısı koyayım dedim.

Iris


True story of the lifelong romance between novelist Iris Murdoch and her husband John Bayley, from their student days through her battle with Alzheimer's disease.

Sanırım 2002 idi vizyona girdiğinde, gidememiştim, sonrada unuttum gitti bu filmi. Bu gün tam tv karşısına yayılmış keyif yaparken çat diye çıktı karşıma Iris, Zap yaparken en başından yakalımıştım filmi. Çok sevindim ve sonuna kadar büyük bir keyifle izledim.Iris Murdoch'ın hayatından kesitler izlediğimiz filmde Judi Dench ödül kazanmıştı.
Her insan kendisini sıradanmış gibi göstermek için çabalar ama aslında hiç birimiz sıradan değilizdir, herkesin iç dünyasında çok uç noktalar vardır herkesin gizli arzuları eğilimleri sapkınlıkları ve istekleri vardır ama sosyal yasantımızda sıradan davranmaya zorlarız kendimizi...Filmde İç dünyasını Jhona açıyor Iris. Sonrasında ise bu dünya Iris'in hafızasından tamamen siliniyor, her ne kadar öle olduğunu düşünmesem de.
Herşeyden önce izlediğim en başarılı biyografilerden biri şüphesiz. Judi Dench'i Iris rolünde izlerken onun Judi Dench olduğuna ve alzheimer olmadığına inanmak o kadar zorki...Tabi diğer oyuncularda süphesiz çok başarılı.
Eğer sizde bir şekilde kaçırdıysanız ve ya benim gibi unuttuysanız izlemeyi bir araya mutlaka sıkıştırın.
İnsan kendisini veya bir yakınını o durumda hayal etmekten alamıyor kendini filmi izlerken...

Cast overview, first billed only:

Judi Dench .... Iris Murdoch

Jim Broadbent .... John Bayley

Kate Winslet .... Young Iris Murdoch

Hugh Bonneville .... Young John Bayley

TV Quiz 4

Eurovision quizi 7 oyla şarkının ingilizce şöylenmesi yönünde sonuçlandı
1 oy türkçe
1 oy ise türçe-ingilizce idi...
Bu haftaki Quiz bayan sunucularımız üzerine.
Birkaç kere deneme rağmen "hiçbiri" şıkkı en üstte gözüktü ne yapalım böle olsun...
Bakalım hangi sunucuyu seçeceğiz...

February 04, 2007

Uçan Duş





Şahan Gökbakar'ın Kime Diyorum Ben programında bu hafta yapılan Uçan Duş skeci son zamanlarda en güldüğüm skeç oldu. Özellikle ikinci videoyu yani yorumların yapıldığı bölümü dikkatle izleyin. Tuba Özay'ın kişneyipte "pardon biraz huysuzlandım" demesiyle olay bitiyor sanırım:)

Eski Dostlar



Cumartesi akşamı Burak'ın 23. yaş günü kapsamında Sofyalı'da kalabalık bir grup olarak meyhane keyfi yaptık. Açıkçası mekan benim için artık enteresanlığını yitirmiş, bir nevi gelen müzik gruplarını götürdüğüm yemekhanem havasına girmişti bile. Farklı olansa gittiğimiz gruptu. 2 senedir görmediğim ve çok sevdiğim Burak Çe Izmir'den gelmişti ve bu Burak Gurses'in doğum gününe rastlamıştı. Buna Melih te katılınca ve Öykü'de ziyarete gelince Kuşadası tayfası yani eski dostlar bir anda aynı masada toparlanıverdi. Hoş sohbet muhabbet başlayan gece rakılar ve şaraplar ardı arkası kesilmeden devame dince bir anda tam meyhane havasına soktu masadaki herkesi. En son yan masaları rahatsız eden Emrah ve onu kıskırtan arkadas grubumuz zaman zaman tanıdık mekan olan ve sadece iş yemeği yemeğe geldiğim Sofyalı'da kafamı masanın altına sokmama sebep oldu, havada ucusan portakallar da yanında cabası. Oldukça eğlenilen geceye geç saatlere kadar devam edildi.
Kuşadası tayfası bir kez daha farklı oldugunu ispatladı. Yer mekan zaman ve yaş farketmez, her türlü eğlenceye uyum sağlanır ve her yola gelinir. . . Her zaman pembe yalanlar söylenir, Seçkin Sitesi çocuklarının arkadaslıkları her zaman özeldir. Daha fazla bu yazıyı dıygusallaştırmanın da alemi yoktur sanırım:)

Search This Blog