June 02, 2007

Altivi.com


Bu siteden haberdarmısnız bilmiyorum fakat ben biraz önce ablamdan öğrendim. Oldukça enteresan.
www.altivi.com
Sıfır ürünler normal fiyatının %70 altında ihaleye açılıyor ve o fiyat tavan fiyat olarak belirleniyor. Yani 100 ytl lik bir ürün 30 ytlden ihaleye açılıyor ve 30 ytlden yüksek bir fiyat veremiyorsunuz.
En yüksek fiyatı veren tek kişi ütürün satın alıyor yani mesela 3 kişi 30 verdi 2 kişi 29 verdi ve siz tek kişi olarak 28 verdiniz başka 28 veren yok ama 27 veren de 4 kişi var mesela. Bu durumda ürün 28ytl veren tek kişiye satılıyor.
Teklif başına 5ytl ödemeniz gerekmekte ve bir seferde 100den fazla teklif veremiyorsunuz. Kredikartınızla kredi satın almanız gerekiyor.
Biz şu anda yarın 12.00 de sonuçlanacak bir Nokia cep telefonu ihalesindeyiz telefonun değeri 600 küsur birşey ve tavan teklif fiyatı 190 ytl. bakalım göreceğiz.
Biraz kumar tabiki ama resimde gördüğünüz BMW nin tavan teklif fiyatı 16.500ytl 4 haziranda bitecek ihalede o araba kaça satılacak çok merak ediyorum.
Site 100% güvenilir... Bir deneyin

www.altivi.com

May 28, 2007

Levent Harikalar Diyarında Bilmemkaç

Bu seferki rüyamı daha çok yakın çevrem yorumlayabilecek....
Aslı Tunç ve Özge bizim eve çat kapı çaya gelmişler haber falan vermeden annemde pijamalarıyıla ölee çay falan yapmış salonda oturuyolar muhabbet ediyorlar:) Bende durumla tamamen ilgisiz merhaba diyip odama geçtim internetin başına annemle çok samimi arkadaşlarmış. Özge hiç susmadan birşeyler anlatıyor bizimkiler dinliyor
Giderken de annem herkesi öptü Aslı Tunç'unda söle ensesine vurdu bir tane canım çok seviyorum diye:)
Hocam annem adına özür diliyorum ben:) kusuruna bakmayın çat kapı gelince sevinip şımardı heralde eheheehe:)

Yaz Sezonu


Cumartesi sabahı yaz sezonunu açtım arkadaşlar, resimde de gördüğünüz gibi balık gibiyim maşallah:) Kollarımdaki amele yanıklarına dikkat ederseniz onlar atık yoklar. Onun yerine kıpkırmızı omuzlarım var, ilk güneşe çıkan her arsız insanın yaptıgı gibi yanma sevdasına kapılıp malak gibi yatınca öle oluyor.

Ragıp bunu saymam bi daha gelicem:)

Chilling Out

CHILL- OUT FESTİVAL KEMERBURGAZ KEMER GOLLF COUNTRY 2007





Bu sene ikinci Chill-out festivali Kemerburgaz'da Kemer Golf County'de gerçekleştirildi. Arkadaş grubu olarak rehberliğini parsellediğimiz partide tüm tanıdıklar doluşup oldukça keyifli vakit geçirdik. Oldukça fazla reklamı yapılan(özellikle lounge fm de ki sexy reklam) festival bu sene oldukça rabet gördü ve geçen seneyle kıyaslandıgında bir nevi Rock'n Coke ortamında döndü. Ama eminim herkes memnun ayrıldı. Bütçe biraz kısılmış ortada dolaşan litrelerce ücretsiz içki azaltılmış ve belli planlamalar yapılmış olan organizasyonda büyük bir falso olmadı. Gruplar oldukça başarılıydı. 12.00-00.00 arası gerçekleşen festivalde hepimiz kısmen amele yanığı olduk.

Kemer Golf Country'e girdiğiniz dakikada Türkiye'de oldugunuzu unutuyorsunuz. Bir anda ucsuz bucaksız ormanlar bir, yanda ucurum kenarından atış yapan golfçu amcalar, öbür tarafta gününü golf oynayarak geçiren sıkıcı 6 yaşındaki çocuklar, golften sıkılanlar için ata binme aktiviteleri,havuzlar, göletler, martılar, böcekler tam anlamıyla "Real O.C"

Ustune birde gerçekten keyifli bir müzik ve festival olunca çimlere yayılıp yarı uyuklayıp yarı müzik dinleyerek ve içki içerek oldukça keyifli bir pazar geçirmek mümkün, bizde aynen böle yaptık zaten. (ben çimenlere yayılamadım annem yasakladı adamın birini kene ısırmış adam ölmüş çayırda çimende ormanlık alanda varmış o kenelerden annem yasakladı)

Ben Luke isimli grubun rehberiydim ve hepsinin Istanbul'a taşınıp yerleşmesini istiyorum. Danimarka'dan gelen grup hem chillout hem ayrıca Balkan müzikleri yapıyorlar. Diğer rehberler benim aldıgım grupların hep çok sevimli ve sorunsuz olmalarından rahatsız olmaya başladılar artık:) Hepinize burdan sölüyorum...Ben ilk başya hizaya sokuyorum hepsini sonra bi daha sorun falan çıkmıyo:P

Bu senede chill-out'u kaçıranlar 1 sene daha bekleyecekler...
Haftasonundan bazı resimler
Videolarda var çok üşenmezsem onlarıda yüklerim ama gelseydiniz napiim:)

Luke için... http://www.myspace.com/lukedk

Search This Blog