January 13, 2007

Are You Addicted to the Internet?

You Are 58% Addicted to the Internet

You're somewhat addicted to the internet - but who isn't?
You can keep it under check, and you're by no means a hermit.


Siz ne kadar İnternet bağımlısısınız. Benim gibi evde olduğunuz her zaman bilgisayarınız açıksa bir ölçün bakalım....
Ayrıca sitede bloglarla ilgili bilgiler var bloggerların dikkatine

Pimp My Ride-Modifiye TV

This is my car Fiat Bis 650E
We have a turkish version of Pimp My Ride so i just think that my car can fit with that program. Dont you think so? ...
So come on and pimp my ride please:)))
Tv8'de yeni bir otomobil programı izleyiciyle buluşuyor; 'Modifiye TV'. Uğur Ersöz'ün ve Gülçin Elvan Bozdağ'ın sunduğu programda, eski ve yıpranmış bir araç 13 hafta boyunca adım adım modifiye ediliyor.

"Ürün Tanıtımı'' köşesinde ise araç modifikasyonunda kullanılan en son teknoloji ürünleri ve standart araçlara kazandırdıkları ekstra özellikler yine konunun uzmanları tarafından her hafta izleyiciye aktarılıyor. tv8 / 20.40

Celil Oker'in tabiriyle "Arabamı Pezevenk Arabasına Dönüştür" programı artık Türkiye'de de başlıyor benim anlamadığım ise neden bir arabayı modifiye etmek 13 hafta alıyoru. Düşünsenize arabamı şimdi versem Nisan da alıcam falan. Acaba telefonu tamire yoladığımızda geçici telefon verdikleri gibi arabamı 3 ay modifiye tv ye aldıklarında geçici bir araba verirlermi????

Neyse gel gelelim arabama... demin de dediğim gibi kendisi mavi, yandan beyaz çizgili bir Fiat Bis şekil A...

Şimdi arabamızı nasıl daha şekil yapabiliriz düşünelim ve bir mektup oluşturalım...


Evet gitmesine gidiyor tabiri caizse ayağımı yerden kesiyor ama kızların yeteri kadar ilgisini çekmiyor



Zamanla çürümeye başlayan arabamı yakında inekler anadol sanıp yiğecek diye oldukça korkuyorum. Ayrıca sağ taraftan yaklaşan kızlar kapıdaki bu manzarayla karşılaşınca benden ve arabamdan hızlıca uzaklaşıyolar.



Geniş arka koltuklar yeteri kadar geniş olmadığı için arabamı sahile çekip kız arkadaslarımla yeteri kadar oynaşamıyorum, belki de arka koltugu söküp yerine ışıklı bir düşek konulabilir.



Geniş ön bagaj bir harabe,rezalet. Spor yapmayı oldukça seviyorum buraya belki ufak bir aletli gym salonu yerleştirilebilir böylece kızların yoğun olduğu yerlere arabamı çekip gym yaparak kaslarımla kızları daha fazla etkileyebilirim.



Geniş yan konsola bir kaç monitör koyulsaydı ve Ps2 olsaydı trafikte kaldığım zamanlarda play station oyunları oynar ve hiç sıkılmazdım. Aynı zamanda cd,dvd,divx,ps2 player ve Wireless internetim olsaydı herşey farklı olurdu.



21 inc jantlarla arabam daha kıyak gözükürdü ve Cadde de tam gaz 80 le giderken herkes arabama bakar ve içinde olmak isterdi



Kafamdaki kele neon lambalarla ışıklandırma yapılsaydı kızların daha fazla dikkatiin çekerdim ve öz güvenim yerine gelirdi hemde boşluklar doldurulmuş olurdu... :)



Böylece arabam bu görünüşünden kurtulur ve çok kıyak bir araba olurdu. Bende çok cool olurdum ve arkadaslarım arasında polularitem artardı. Kızlarda arabama hasta olur ve benle daha çok ilgilenirlerdi... :)))

So com on and pimp my ride....

January 12, 2007

Adıma Adanan Bloglar

Bugün bir arkadaşımı daha blogger yaptım. Kendisi durumu blogun girişinde çok güzel açıklamış benim üstüne bir şey eklememe gerek yok:)

İşte adıma adanan blogun önsözü

"Deniz otobüsünde karşılaştıkça konuştuğunuz, 13 senedir tanıdığınız ama liseden beri önce görüşmeleri azaltıp sonra hayata kapılıp kopup gittiğiniz arkadaşınız size bu blog olayından bahsettiyse; ilk kez ondan duymuş gibi heyecanlandıysanız ve söyleyecek çok şeyiniz varsa böyle bir blog açmakta fayda var galiba diye düşündüm:)

Bu önsözde o zaman sevgili arkadaşım Levent'ten bahsedip ona teşekkür etmem gerek sanırım:) 12 yaşında seni playboylukla suçlayıp daha sonra bunun çok yanlış bi karar olduğunu anladığımdan, okul koridorlarında tekmeleşmece oynayıp, Laylaylom'daki saçma konserlerde hakpu dansı yaptığımızdan beri seni seviyorum. Bak şimdi o konserlerden aklımda kalan Sıtkı Can'ın önüne verilen her parçayı çalabilmesi ama asla doğaçlama yapamaması, buna istinaden Onur Pazaroğlu'nun her türlü müzik aletini çalabilmesi gibi şeyler hatırlıyorum. Ayrıca hala onla da denizotobüsünde hala karşılaşıyorum kimbilir belki onun da bir blogu vardır:) Sana ayrılan özlem ve ay niye biz görüşemiyoruz ki mavalları yeterli sanırım:)

Günde 1500 tane saçma şey geliyor başımıza ve bunları galiba birileriyle paylaşmamız gerek en azından ben bunu yapmak istiyorum ya da sadece yazıp yazıp deşarj olup oh be dedikten sonra uyumak..."

Mine'cim blogunu düzenli takip edeceğim. İyi eğlenceler...
siz de edin...

Kamera Arkası

Avrupa Yakası kamera arkaları... Çoook güldüm
Daha bir sürü var girin bakın ama en komikleri bunlar...
Zaten son bölümde Burhan-Makbule tavan yaptı. Bence sezonun şimdiye kadar ki en komik bölümüydü.





January 11, 2007

Astro.com


Personal Portrait of me. I just saw it from Pedro's page and i couldnt stop myself to create mine:) Kind of theft isn't it ? :P
By the way read it , this is damn true...
Astrological Data used for Short Report - Personal Portrait
for Levent Dokuzer (male)
born on 2 April 1984
local time 7:30 am
in Istanbul, TUR
U.T. 04:30 28e58, 41n01
sid. time 19:08:41

The report was generated with the following birth data: male, born on 2 April 1984 at 7:30 am in Istanbul, Turkey.
Your sun sign is Aries. This is the sign in which the Sun is in your birth chart. Your Ascendant is also in Aries, and your Moon is also in Aries.
Sun and Moon in Aries
You have the potential to be a natural leader. Your thoughts and feelings are harmonious with the actions you ultimately take. You are a very dynamic individual who loves action. You are an ardent, somewhat aggressive, and commanding person and you make others aware of these qualities.
These qualities of your character are generally beneficial, but at times you may run into trouble because of your impatience.
There are three keys to balance your character better and permit the most development. First, exert more control over your impulses; second, have more patience in dealing with others; and third, realize that you don't need to prove yourself repeatedly by rushing toward danger.
Ascendant in Aries, Mars in the Seventh House
At the time of your birth the zodiacal sign of Aries was ascending in the horizon. Its ruler Mars is located in the seventh house.
Aries is the first sign of the zodiacal belt and its natives seem also desirous of being "first" in all activities with which they happen to be involved. The cardinality of the sign makes you extremely active and capable of displaying ambition, impulsiveness, courage, and boldness in order to satisfy your desire for prominence in the world.
The general course of your life will be filled with many 'ups' and 'downs' and changes conforming very much with the psychological nature of your temperament. Whether you triumph or not in life depends on your ability to develop your most positive inborn qualities and, simultaneously, exert some control over your less favorable characteristics, such as a lack of prudence, and a certain disregard for the feelings and opinions of others.
Aries gives a tendency for its natives to be inclined to politics and public work. You should be successful (or at least attempt to be so) in any work or activity that necessitates pioneering ideas and/or a militant disposition. You also appear to have an ardent attitude in any project that somehow or another involves new concepts or original work and in which you are given a position of leadership. One of your problems is that in your love for achievement in novel projects you tend to destroy old concepts and former contributions which would, perhaps, have been useful for your endeavors. Impulsive, critical, despising mean or dubious acts, you will create many excellent friendships but also important enemies. Your life is rich in passion and ardent love. In sexual matters you are quick, aggressive, and to the point. You also are a lover of pleasures, which you feel with a bright, open, and sparkling character.
Mars, the ruler of your life events, is found located in the seventh house. This indicates a life full of events and changes, and a fighting disposition of the native which can create open and powerful enemies. There is a tendency to become involved in wars and conflicts, both public and personal. Your marriage or any other intimate relationship could be subjected to quarrels and animosity, and your partner could become the dominating member of your household.
Mercury Conjunct Ascendant
Mercury conjunct the Ascendant shows that you are intensely preoccupied with yourself. You probably start your conversation with I more often than most people do.
Your mental faculties are well-developed, and for the most part you are bright and witty, so your incessant use of personal pronouns may be tolerated. You are mentally impulsive and rarely give anyone the chance to answer your questions. You are not afraid to speak up when you know you are right, but the fact is, you are not always right. When your views are criticized, you become indignant and argumentative.
Saturn in the Seventh House
Saturn was found in seventh house at the time of birth. In your dealings with others, you are going to present a very cautious personality and you will work slowly towards the achievement of security. The environment will be a very restricting factor in your life; the same limitations that hinder your relationships with others will emerge in a narrowness of reception to your ideas and emotions. This indicates that the key to more spiritual and material development lies in your response to the several tests destined for you which consist of patiently enduring difficulties through human relationships.
You should remember that Saturn does not lend a propensity to be demonstrative in an emotional sense. It does, in those individuals with whom you will start a lifelong relationship, give a sense of duty and stability of emotions. Yet you are going to experience some sorrow throughout your life in a relationship. This is mostly going to consist of the several limitations that this state is imposing upon your personal freedom.
The key to a better integration of your existence lies in the ability to view these obstacles and binds with philosophical resignation.
Pluto Opposition Ascendant
Pluto opposition the Ascendant shows that you attract people with powerful egos and strong temperaments. You have a strong desire for close, intimate contact with many of the people you associate with. You make extensive demands of the people you deal with, but you resent it when similar demands are made of you. Such problems can ruin otherwise fascinating relationships.
Your talents lie in your ability to direct people, so public relations is a field you should apply yourself to.
You generally get what you want when you want it, and you do not tolerate refusal of your demands. If you are motivated to change people's attitudes about their social obligations, you can accomplish miracles.
Sun in the Twelfth House
The Sun was in your twelfth house at the time of birth. This may indicate a life full of limitations, obstacles, and human opposition, but at the same time a lot of inner strength and energy.
You are urged to pause and reflect upon your own accumulated history. Take some time for introspection. It may result in a purification process accompanied by some remorse of conscience.
Internally, you are quite different from the way you present yourself externally. You possess a vast reservoir of energy that may be partially hidden even from your own awareness.
Your internal disposition is strong, commanding, open, and of a rare generosity. More and more you should try to bring these characteristics into the open so that they can overcome some of the less desirable aspects of your personality.
Moon in the Twelfth House
The Moon was in your twelfth house at the time of birth. Secretly, you enjoy a love of romance and adventure that lends a bit of excitement to your daydreaming.
It is possible that the little popularity that you may enjoy in this life will be from some very reserved and secretive circles where your merits are recognized.
It can be expected that you will be successful in positions that call for solitude or remote locations.
Venus in the Twelfth House
Venus was in the twelfth house at the time of birth.
Only those very close to you have a hint of the little known facets of your personality. Regardless of the way you speak and express yourself, when you are alone, relaxed, and free of worry, you can have a sociable and congenial temperament that runs alongside a generous, kind, and attractive character.
This astrological combination may lead you into clandestine love affairs. Unless you use a great amount of tact and diplomacy, these secret affairs may create social complications that force premature termination.
You can see my complate details from astro.com

Dünya'nın Yeni 7 Harikası

http://www.new7wonders.com adresine girip çok kısa bir register işleminden sonra yeni 7 harikayı oylayabilirsiniz. İçlerinde Hagia Sophia /Aya sofya'da var.
Oylama bittiğinde "artık siz de tarihin bir parçasısınız" tarzında kendinizi çok önemli hissettiren bir msg da çıkıyor. Girin bir bakın derim...2 dolar karşılığı bide sertefika veriyolarmış ama ne gerek var:)

Sanat!!!!

Şarkıyı sonuna kadar büyük bir ciddiyetle söylüyor...Çok manidar
Bu videonun 31. post olmasıda enteresan bir tesadüf oldu. Postun anlam ve önemine uygun...

January 10, 2007

update...


Bu sefer ki cidden odamdan görüntü..

Boşuna Ispanya Istemiyorum


Canım Ispanyam'da yine güzel şeyler oluyor. Iberia yarımadası bizden sorulur orası benim ikinci evim

Ilgisini çekenler ve çıldırıp gitmek isteyenler için...


bu arada 2006 line-up (irem'cim sağol)

Line-Up 2006

12Twelve + Ainara LeGardon + Aldo Linares + Alex Smoke + Alexander Kowalski + Art Brut + Babyshambles + Bilbadino + Calla + Camelot + Chloé + Chris Brokaw + Cocó Ciëlo + Codec & Flexor + Coldcut + Colder + El Columpio Asesino + Corazón + Depeche Mode + dEUS + Dionysos + Dominik Eulberg + Dominique A + Echo and The Bunnymen + Editors + Ellen Allien & Apparat + Eme + Erol Alkan + Franz Ferdinand + The Futureheads + Garzón + Gaydjteam + Green Velvet + Grupo Salvaje + Le Hammond Inferno feat. Namosh + Hell + Herbert (live) + Homeboy + Howe Gelb + 'Sno Angel + Humbert Humbert + Isolée + Ivan Smagghe + James Holden + Jay-Jay Johanson + Jeff Automatic + Jennifer Cardini + The Kooks + Líneas Albiés + Lou Barlow + Madness + Manta Ray + Mario Cielo + Matt Elliott + Michael Mayer + Miss Kittin + Mojave 3 + Morning Runner + Morrissey + Ms. John Soda + Nada Surf + Nadadora + Nathan Fake + Onavisión Decoración + The Ordinary Boys + The Organ + Pastiche Sound + Pin & Pon + Pixies + Placebo + Dj Polar + Poni Hoax + PUGGY + Queens Of Noize + Radiosoulwax Presents Nite Versions live and 2manydjs + Justice + The Rakes + Rework + Rufus Wainwright + Santi Campos Y Los Amigos Imaginarios + Scissor Sisters + The Secret Society + She Wants Revenge + Smart + Sr. Mostaza + The Strokes + Sugarpop + The Sunday Drivers + Superpitcher + Sylvie Marks + Teitur + Tiga + Tom Cary + Tom Verlaine with Jimmy Rip + Toxicosmos + Venus + Vladimir Dynamo + The Walkmen + We Are Scientists + White Rose Movement + Wighnomy Brothers + Yann Tiersen + zZz +

Yiğit Özgür 1

HEPSİNİ BULAMADIM ÇOK GÜLDÜĞÜMÜZ YİĞİT ÖZGÜRLERİN AMA BAKACAĞIM DAHA. ŞİMDİLİK BUNLARLA İDARE EDİN:)

,,























Wi-Fi Hamburger

"Türkİye'nİn en yaygın hızlı servis restoran zincirlerinden biri olan Burger King'in müşterileri artık taşınabilir bilgisayarları veya WLAN (Wi-Fi) özellikli cep telefonları ile kablosuz internet servisinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Superonline işbirliğiyle altyapısı tamamlanan hizmete, şu anda 21 ilde 100 Burger King restoranında ulaşılabiliyor. Yakında 23 il ve 150 restoran ile 77 Mbps kapasitesindeki bir omurga ile Türkiye'nin kendi alanındaki en yaygın ağı oluşturulacak. "

Ben bir de şeylerden istiyorum.
Tek başına gittiğinde müzik dinlemek için o d&r larda olan müzik dinleme aletlerinden:)
ama internet te iyi bir başlangıç tabi ki.

Hiç Bir Şey Görmüyorum


Bu da nesi yahu odamdan sultan ahmet görünmüyor sisten:)) o derece...

Skypechat...

Baya uzun zamandır skype kullanmıyordum. Sadece Portekiz'de olduğum müddette Tr dekilerle konusmak için kullanıyordum. Bu gün bir kez daha mikrofon ve kulaklığı takıp skype yükledim, Yeni versiyonunu...
Skype chat diye bi bölüm var ben ilk defa karşılaştım. Bir adet sunucu belli bir konuda chat odası açıyor ve katılımcılar dinleyici veya konusmacı olarak katılabiliyor. Böyle komik bir şey yok. Günün herhangi bir saatinde "ilişkiler" veya "siyaset" hakkında her hangi dilde konusmalar dinlemek mümkün ve en komiği herkes bir esra ceyhan modunda. Herkes gayet ciddi ve amaçsız ülkeyi kurtarıyor yarım yamalak cahil cahil öğütler tavsiyeler veriyor.
Ders çalışırken kaytarmak için bakınıyorum ve takıldım kaldım
demin bir adam genç bir kızı ilişkisi hakkında konusmaya zorluyordu. Kızda "ilk defa katılıyorum biraz heycanlıyım dedi" chat odasındasın yahu tv de değilsin ve karşındaki adam kim.
bir diğeride cep telefonuyla görgüsüzlük yapan ve kız tavlamaya çalışan erkekler hakkında yorumlar yapıyordu.
Yaa kesin girip dinlemeniz lazım
tabi bu sırada ahaksız katılımcılar da olmuyor değil. çoooook eğlenceli

January 09, 2007

Once Upon A Time

Doğum günüm falan değil... Sadece nostalji:)

Art Brut


13 Ocak Cumartesi, 21:00 Babylon Art Brut güzel olacağını tahmin ettiğim bir performans sergileyecek. En azından umarım öyle olur, çünkü bu yoğun sınav haftasında kaçamak yapmayı planladığım tek gece. Özellikle de hemen arkasından pazar günü IR441 sınavı oldugu düşünülürse... Bang bang rock&roll
Mariko'cuğum Art Brut ellerinden öper, bende akabinde seni muhteşem eğlenceli sanatsal konserlerimden birine bekliyoruım:) eheheh

Eddie Argos - Vokal
Ian Wilson - Gitar
Jasper Fulcher - Ritim Gitar
Friederike Siepe - Bas
Michael Breyer - Davul

January 08, 2007

İyi ki Doğdun Başkaanne




Bu gün anneannemin doğum günü. Biraz önce pastasını kestik ve kutladık. Küçükken anneanneme başkaanne dermişim annemle o karışmasın diye böyle bir çözüm bulmuşum:)
Anneannem bizim aldığım hediyelere çok değer verdiği ve çok sevindiği için aldığımız herşeyi giymiş:) çok şeker


Yine çok sevindi tabi ki !!!
İYİ Kİ DOĞDUN BAŞKAANNEM

Coupling


İki kişi arkadaşlık, üç kişi kalabalık...
Altı kişi ne olur siz karar verin?
Bir diziyi baştan sona kaç kere izleyebilirsiniz? Ben ara ara nerde görsem Coupling'i izlemişimdir. Ama geçenlerde dayanamadım ve 4 sezonunda tamamını yeniden aldım ve teker teker izlemeye başladım. Sanırım hayatımda en çok güldüğüm dizi budur. Tabi orjinal versiyonu. Diğerlerinden bahsetmiyorum izlemedim bilmiyorum ama hiç bir karakter beni Gina Bellman 'ın oynadığı Jane karakteri kadar güldüremez. Bu aralar eskiye döndüm

Hazır lost,heroes ve nip/tuck aynı anda ara vermişken Coupling i baştan sona izlemek çok keyifli.
Özellikle 1.Sezon finalini biraz önce izledim ve çok güldüm.
Jeff, a water closet is a toilet. Are you actually trying to cheer me up by saying that there are plenty of fish in the toilet?
The Cupboard of Patrick's Love, bu bölümü bir yerlerde yakalarsanız kaçırmayın sakın:)

Türk Halkının Ar ve Hayaları :)


"Antalyalı iki işadamının Türkiye’ye getirdiği erotik görünümlü camdan pipolara Atatürk Havalimanı’nda el konuldu. Pipolar orijinalite ve estetikten yoksun, cinsel organ ve ilişkinin ortaya çıkarıldığı figürlerde, heyecan ve hayranlık yerine utanç duygusu hakim ve halkın ar ve haya duygularını incitiyor."
Acaba Atatürk Hava Limanı'nda benim Portekizden getirdiğim kül tablalarını görselerdi o zaman halkın ar ve hayaları:) ne olurdu çok merak ediyorum. Allahtan kırıldılar:)

Nokia 2610

Nokia Xpress sesli mesajlaşma
Geniş ekranlı ergonomik klasik tasarım
MP3 zil sesleri ve 24 akort SP-MIDI (Ölçeklendirilebilir polifoni MIDI)
WAP tarayıcı ve e-posta istemcisi desteği
Daha yüksek netlik için daha büyük puntolar
Entegre handsfree hoparlör


Nokia 2006'nın üçüncü çeyreğinde çıkardı bu telefonu. Kamera, fotoraf, radyo mp3 çalar gibi cafcaflı özellikler aramayanlar için ideal dedi bir çok kişi. Tasarım güzel menü çok kolay dediler. Kandım gittim aldım. Çünkü bir önceki cep telefonum bir anda kapak ve ana bölüm olmak üzere ikiye ayrılınca hesaplıca bir telefon almam gerekiyordu.
Ok, tasarım oldukça iyi ama menüsünün kolay olduğunu söyleyen arkadaşlara hak verememekle kalmayıp sitem etmek istiyorum.
Telefon herşeyi dosyalamak istiyor. Mesaj atmak için bile kısayol ayarlamazsanız 8 işlem falan yapıyorsunuz.
Bununla beraber ses tercihlerinde 1 adet elektronik 1 adet te rock parça varki tüm kesimlere hitap etmek istemişler sanırım. Dinlemediyseniz beni gördüğünüzde söleyin dinletiyim özellikle rock!!! olan parça nasıl bir telefon melodisi olabilir şaşırdık vallahi. Neyse herşey bir yana 175ytl :)

January 07, 2007

Pazar Keyfi...


Haftasonu tam keyif yapıp yaydık. Soğuk ama güzel havanın keyfini çıkardık. Cumartesi akşamı Burak'la film cure ü yaptıktan sonra, ki aşşağıda izlediğimiz filmler sırasıyla var, Pazar gününe de Ortaköy Starbucks'ta pazar kahfaltısıyla devam ettik:) Resimde de Ortaköy Starbucks, ben, Starbucks ın resmi kedisi Çaki(yemeğini yandaki restorant ta yedikten sonra Starbucks a geçiyor) ve adıma yazlmış kahve bardağım, görülmektedir.
Sonrasında da Giresun Dinamo partiden oldukça dinlenmiş ve bir o kadar iştahları açılmış olarak dönen arkadaşlarımla Taksimde Pazar'a devam ettik Üstelik Giresun'dan bana geleneksel Giresun Micky Mouse u getirmişler:)

Hardcore



Sanırım izlediğim ilk yunan filmi. Oldukça saçma

Filmde hiç bir şey olmuyor. Ne sevişme sahneleri sevişme ne aşk sahneleri aşk ne vahşet sahneleri vahşet, öleee ortada birşey. Bu film pazar öğlenine kalmıştır cumartesi akşamı daha fazla film kaldıramazdık:)

Directed byDennis Iliadis

Writing credits Dennis Iliadis


Dimitris Liolios
Andreas Marianos
Konstadinos Markoulakis
Ioannis Papazisis

Beyza'nın Kadınları



Directed byMustafa Altioklar
Writing credits Nuket Bicakci Ebru Hacioglu

Tamer Karadagli.... Fatih
Demet Evgar.... Beyza
Levent Üzümcü... Doruk
Arda Kural.... Naim
Engin Hepileri.... Huseyin
Berrak Tüzünataç.... Figen

İzlediğim en güzel türk filmleri listesinde üst sıralara oturmuştur. çok beğendik...Demet Evgar'ı çok sevmezdim bu filmle sevdim. Ard arda karakterlerin değiştiği kesintisiz sahnelerde çok başarılı.

Özellikle çocuk istismarı ve sübiyancılığın alıp yürüdüğü bu günlerde aslında sansürsüz bir şekilde tv de yayınlanırsa etkili olacağını düşünüyorum ama nerde tabii. Turk orf adet ve bizim ahlaki yapımıza oldukça aykırıdır eminimki. Bizim ahlaki yapımız çokuk yurtlarındaki çocuklara tecavüz etmeyi kaldırabilecek durumda olabilir ama tv de bir sex sahnesi görmeyi asla....

Blood Diamond



Directed byEdward Zwick
Writing credits (WGA)
Charles Leavitt (screenplay)
Charles Leavitt (story) ...

A farmer, a smuggler, and a syndicate of businessmen match wits over the possession of a priceless diamond.

Leonardo DiCaprio.... Danny Arche
Djimon Hounsou.... Solomon Vandy
Jennifer Connelly.... Maddy Bowen

Cumartesi gecesinin şüphesiz en sağlam filmi idi...

In My Skin

Directed byMarina de Van
Writing credits Marina de Van
Marina de Van.... Esther
Laurent Lucas.... Vincent
Léa Drucker.... Sandrine
Thibault de Montalembert.... Daniel
2002 yapımı film biraz rahatsız edici. Hatta bir rivayete göre izlerken bir bayan kalp krizi geçirmiş. Yaralarını deşen bir kadın var jiletle ve parmaklarıyla...
A woman grows increasingly fascinated with her body after suffering a disfiguring accident...

Search This Blog