June 06, 2010

We Don't Belong Here

Sabah sabah (14.34'te) muzik folderlarimi duzenlerken "Creep" dinlemeye basladim ve o anda Radiohead grubu ile nasil tanistigimi hatirladim.

Satanist genclerin Turkiye'de kol gostermeye, kedi kesmeye basladiklari bir donemdi :))) Reha Muhtar'a gore. Atasehir'de biRi 14, biri 17 yasinda olan 2 genc 14. kattan el ele atlayip intahar etmisler, duvara ise "We Don't belong Here" yazmislardi...

Bendeniz, 14 yasindaki Minik Levent, hemen internete girmis ve Sarkinin sozlerini Ingilizceden Turkceye cevirmis ve cok huzunlenmistim...Sonrasinda da bir muzik markete girip "Hani su intahar eden satanist genclerin duvara sarki sozunu yazdigi albumden var mi sizde" diyerek Ilk Radiohead albumumu satin almistim...

Sonrasinda artik kedi kani icmeler mi dersiniz, bakirE kizlari kesmeler mi dersiniz maceradan maceraya kostum dermisim:)

Kisa bir surede olsa dark bir ergenlik geciren bendeniz hic bir satanist gruba uye olmasamda tesadufler zinciri pesimi birakmadi. Reha Muhtar Show Haber'de aciklama ustune aciklama yapiyor ve aileleri buyume cagindaki cocuklarini iyi takip etmeleri yonunde uyariyordu.

Satanist genclerin uzerlerinde tasidiklari semboller isimli haberinde: Kuru kafa, pantalon zinciri, ters yildiz, radiohead albumleri...gibi sig aciklamalar yaparak ben ve bir cok yasitimi ailelerinin gozunde sifira indirmis ve bir cogumuza sokaga cikma, arkadaslarinin evinde yatiya kalma yasaklarinin getirilmesine sebep olmustu.

Colins pantalonum ile hediye verilen yildizli anahtarlik, Metro Polis ayakkabilarim ile gelen kuru kafa, o donem cok moda olan pantalon zincirleri ve radiohead albumu...Satanist kitim tamamdi ve annem teker teker check listesini hazirlayip kontrollerini yapmisti, 14 yasimda bir satanist olduguma karar vermisti bile. Bendeniz ise astim hastaligindan yeni kurtulmus kansizliktan takma adi mobydick olan bembeyaz sagliksiz, iki kossa hastanelik olan, iki kahkaha atsa caydanlik gibi sesler cikartip 48 saat acilmak icin oksijen cadirlarinda yasayan..kisacasi satanist olmaktan cok uzak bir cocuktum.

Ama haberlerin ardi arkasi kesilmiyordu

Şeytana mı tapıyorlardı

Alp Cenan Yuğaç ile Aslı Yardımcı'nın Ataköy'de şeytana tapanlar grubuna üye oldukları ileri sürüldü. Çevre sakinleri bu grubun Ataköy'de terk edilmiş haldeki tarihi baruthane binasında sık sık ayinler düzenlendiğini ve kedi kurban ettiklerini belirttiler. Binanın duvarlarında ‘‘şeytan burada’’ yazıları ve yakılan ateşlerin kalıntıları da bulundu. Sık sık intiharı düşündüğü için tedavi gören Alp Cenan Yuğaç mor rengi çok sevdiği için tırnaklarını da mora boyuyordu.

Annem careyi bir gece odama usulca gelerek benimle beni korkutmadan konusmakta buldu. Sonucta beni korkutursa cete uyeleri ile birlikte onuda kesebilirdik her ne kadar bakire olmasa da ...

Leventcim dedi...Satanist misin?

O yildizli anahtarligi kimden aldin dedi...Petek verdi dedim kapidan bizi izleyen ablami gostererek. Annem olumcul cumlesini iste bu noktada telaffuz etti. "Petek sen de mi satanisttin.

Benden umidi kesmis ve satanist olduguma %100 emin olan annem ilk cocugunun 21 yasindaki tek kizinin da satanist olmasi uzerine yilikmisti...

Kendisine cok zor gunler yasatmistik 90'larin sonunda.

Ah annecim gordun mu bak hicbirimiz satanist olmadik...okuduk adam olduk:)

Ama yine de soyle bitirebilirim

WE DON'T BELONG HERE!!!

Search This Blog