February 14, 2010

Cumartesi Gecesinden Notlar

If Istanbul ve diger film festivallerinde her sene bir adet hardcore film secimi yapilir ve genelde bu kisim icin film secimi bana birakilir! Neden acaba?

Greek Pete'den yana yaptim secimimi...Londra'da yasayan Yunanistan dogumlu bir erkek jigolonun hayatini anlatan bir belgesel. Cirkin Pete vucudunu sergilemekten hic cekinmemis bu Porno belgeselinde...ama bizi sasirtacak ya da zorlayacak hic bir olay yok. Erkek Jigolo belgeselinde olmasi gerektigi gibi hersey yani :)

Sonrasinda Kiki de yemek...Mantarli rizotto ( mantarlar tabii ki Porcini). Hemen ardindan da Mini Muzikhol'de Belkis'in ilk dj setini desteklemek uzere Indie Night modumuza gectik...Es dost tanidik herkes ordaydi. Soylemeden gecemeyecegim ama gecenin 23:00'unde, mekan her ne kadar kalabalik olmasa da, Marie Claire dergi gekimi olmasi, insanlara lutfen kabinin onunde dans eder gibi yapiniz denmesi, cekim icin icerinin apaydinlik olmasi, o kadar abesti ki...

Belkis ozellikle setinin son yarim saat, 45 dakikasi harikaydi! Cok eglendik...Supersin

Pandaloop'uda biraz dinledikten sonra Mini Muzikhol benim tahammul sinirimi asacak kadar kalabaliklasti...O kadar kontrolsuz kalabalik olan bir mekanda onumden arkamdan onlarda insan surtunerek ve ickimi dokerek gecerken asla eglenemem...

WTF (what the fuck) isimli bir mekandan FB event invitationlari geliyor ve kulaktan kulaga "Yeni Machine" diye soylentiler yayiliyordu...Bir bakalim dedik ama o da tam bir fiyasko, korkunc bir yerde, 4. katta, korkunc izbe, kotu dekorasyon ve garip insanlar...belki gece 3 ten sonra iki kafayla gidinde Machine etkisi yapabilir ama NOOOOO... Machine'imi hic bir seye degismem:)

Erken baslayip erken biten bir Cumartesi gecesi!
Sevgili gunluk tadinda ki yazimin sonu!

No comments:

Search This Blog