July 29, 2010

Aradığınız Kişiye Su An Ulaşılamıyor!

Yaz sezonunda kapalıyım bildiğiniz gibi...Aya Yorgi’ye tasındım, işler yoğun, bir yandan da deniz güneş dans içki derken blog yazmaya enerji fırsat ve salim kafa kalmıyor.

Ama en azından yavastan geri dönüyor oldugumun mesajlarını vermek istedim, Agustos ortasından itibaren tüm maceralarımla, tüm potlarımla, tüm rezilliklerimle tekrar blogumun basına geçeceğim.

Bomba hikayeler serimi tek tek anlatmayacağım, zamanı geçmiş bayat hikayelere gerek yok ama ufak anektodlar lazım tabii ki.

Mesela plajda yaptıgım anons yaza damgasını vuranlardan. 34 zonguldak ceyhan 122 plakalı araç sahibi lütfen aracınızın başına, 34 zeyhan lütfen....ve plajdan kahkahalar yükselir. En yakın arkadaşlarımdan birinin karısından bahsedilirlen muhabbetin ortasından dalıp “ne biçim isim o çocuk ismi mi köpek ismi mi” dememe kadar uzayan bir skala...

Peki yaz nasıl geçiyor burda... Çok çekişmeli. Yazın herkes çok havalı, mayoları çekip biraz bronzlaşında sanırım herkese bir havalar geliyor. Vay efendim o toplantıya ben nasıl çağırılmam, o iş nasıl benden habersiz olur, yapılır. Ben onay vermeden o kim oluyorda böle kararlar alıyor, bavulumu toplar giderim...Tehtidler havalarda ucusuyor, BEN ile başlayan cümlelerin biri bin para(öle mi denirdi)

Küçük yerde yaşıyoruz BBG evi gibi burası. E o seviyede kavgalar dedikodular..siz düşünün artık. Herkesi bir kaşık suda boğabiliriz. Top 3 yi susuz boğarız alimallah.
Neyse ben iyiyim blog yazmayı bırakmadım, geliyorum..aynen devam
Sevgiler

1 comment:

Frankie said...

love this post!
please visit my blog,
http://fashionfreakout-frankie.blogspot.com/

Search This Blog