January 05, 2007

Kutsal Fahişeler


Sıradan bir migros alışverişinde öle bir sepet içindeki 10larca kitap arasından gözüme çarptıda aldım 2 milyona.

Ama çok enteresan bir kitap çıktı. Okuyuno ciddi ciddi hata neler oluyo hayatta detirtiyor. Okumazsanız ölmezsiniz tabi ama sizde migrosta olurda 2 milyona bulursanız alın:)


Bu kitap, sorunlu bir toplumda büyüyen duyarlı gençlerin kaçtıkları sığınaklardan birinin -tarikat yaşamının- içyüzüne ışık tutuyor ve insan beyninin yıkandığı bu tuzaktan kurtulmanın ne denli zor olduğunu gösteriyor. Alkolik bir babayla soğuk ve mesafeli bir annenin kızı olan asi ve idealist Miriam Williams, on yedi yaşındayken New York'ta "Tanrı'nın Ailesi"yle yaşamaya davet edildiğinde, ardına bile bakmadan bir otobüse atlayıp evinden ayrılır. Cemaat yaşamı kısa sürede, 19.000 üyesi olmakla övünen Tanrı'nın Çocukları tarikatının kurucusu Moses David'in önderliğinde, cehenneme dönüşür. Eski bir rahip olan David, gözlerden uzak bir yaşam sürüp üyeleriyle gazeteler aracılığıyla haberleşmekte ve grup evliliğini, cinsel paylaşmayı, kutsal fahişeliği meşru göstermek için İncil'i kullanmaktadır. Çok düşünmenin fazlasıyla tehlikeli olduğuna inanmaya programlanan Miriam, sözde bir evlilikten beş çocuk sahibi olur. Artık o, kendini dünyanın dört bir yanından yabancı erkeklere sunan kutsal bir fahişedir. İlk kocası "Aile"den ayrılıp çocuklarından birini kaçırdığında ayakları yere basan Miriam, zengin Arapların yardımıyla oğlunun yerini bulur ve müthiş bir mücadele vererek, istikrarlı bir yaşam kurmak ve yaşadıklarını anlatmak üzere gerçek dünyaya geri döner.

2 comments:

ESENAKSOY said...

BASLIK COK ENTERESAN MERAK ETTİM BAYA ANLATTIKLARINI OKUDUGUM KITAPLAR BITINCE MUTLAKA ONUDA OKUMAK ISTIYORUM

kaplumkurbaga said...

aklımda olsun öneri için teşekkürler
ben bu aralar yoğunum açıkçası bitiremedim kutsal fahişeleri ama sonlarındayım baya enteresan gerçekten
bununla barebar ara ara sadece bir kaç sayfa veya bir kaç mektup osmanlıda sexi okuyorum ve bazen moduma göre maximum ride ı okuyorum ingilizce dolayısıyla bölündü biraz:)
yeni kitaplara geçtikçe burdan kitabı tanıtıcam:)

Search This Blog