March 05, 2007

Buzda Dans Yarı Final

Uzun uzun anlatmaya gerek yok sadece bir kaç olayın altını çizelim.
Rezilliğin son noktası olan bu yarışmada bu akşam olanlara bir mana veremedik(ki başlarda severdik, eğlenirdik, kafa dağatırdık). Ece ile evde Buzda dansın bir bölümünü izledik ve en son Ece kafasını yastığın altına saklıyodu... ekrana bakakaldık hiç birşeye anlam veremedik.
Behzat Uygur bir sorusuna "Bu soruyu sana bir kadın olarak soruyorum" dedi :)
Yarışmacılar Başta Bülent Polat olmak üzere ciddi küfürleşiyorlar... Hatta Bülent Polat jüri üyelerinden birine "Estetikten bahsediyorsunuz, gelin beni kuliste çıplak görün" dedi ve kulise giderken zoro kostümü ile kılıcını sallıyor git ıstakoz sat diye bağırıyordu.
Asena kuliste çok yalnızım diye katıla katıla ağladı
Zeynep Tokuş bıkmadan usanmadan bir çocuğa dağa paten giydirip örnek olurasam ne mutlu bana diye zırvalamakta ve kibarcık rolunu oynamakta idi en son saçmalamakta zirve yaptı ve bu dansımı Sıla'ya adıyorum dedi.
Yine Bülent Polat hayatımda hiç spor yapmadım diyor( Yapsaydın kim engelledi seni, biz hepimiz yapıyoruz sporumuzu).
Herkes çok saygı ve sevgi çerçevesinde olmaktan bahsedip 2 cümle sonra bir eleştiri aldıklarında çingen gibi çemkiriyorlar. Jüriler kendi aralarında kapışıyor bir yandanda ışık yakıyorlar birbirlerine ( "Istakozcu Sema"!!!! yanında oturan adam için resmen bana yazıyor demeye getirdi....!!!)
Bir müddet sonra saç saça başbaşa girecekler diye tetikteyiz. Birileri sahnede konusurken kulisten ciddi bağırışlar küfürler geliyor. Kılıç kalkan sopa paten millet birbirinin üstüne yürürken 2 cümlede bir bu muhteşem ve çok kaliteli organizasyonda yer almaktan gurur duyduklarını ve tabikide bir gence daha paten giydirip iyi örnek olmak istediklerinden bahsediyorlar...
Prof patenci olan eğitmenlerimizde artık işin içinde Slovak Olga Türklerden beter sağa sola sataşıyor, konusmadıgı zaman mimikleriyle karşısındakini yerin dibine sokuyor. Kavga çıkınca taraflar birbirlerine sarılıp oley falan diye bağırabiliyorlar(düşmanımın düşmanı dostumdur)
Zeynep Tokuşun kocası Robert için zaten onun ne oldugu belli aralarında bir şey olamaz diye kameralara bağırıyor. Hocalar jüriye çamur atıyor, jüri programın başında paha biçemediği nereye oturtucağını şaşırdığı hocalara "amaan ne sandılar kendilerini sadece sıradan birer eğitmen hadlerini bilsinler" diye bağırıyor. Gamze ise programı toparlicam diye allanmış pullanmış çırpınıyor bir kenarda.
ve program tam biter bitmez herşeyi tamamen unuttuğumuz için 15 dakikalık özeti başlıyor.
ve yine o da bitince Pazar keyfinde tüm programı 20 dakika baştan izliyoruz.

Tüm Buzda dans ekibine teşekkürler...

No comments:

Search This Blog