March 25, 2007

Yeni Mekanlar

Bu cumartesi gecemizi nispeten yeni açılmış 2 değişik mekanda değerlendirdik... İçmedik gözlemledik. İçmeyince herşey çirkin görünebiliyor...

İlk mekanımız "Club 3" Arkadışımızın PR'ını üstlendiği ve haftasonları Digital Playground'un başarılı setlerini sergileyecekleri mekan muhtemelen tutacak bir yer. Artık dışarı çıkarken klube gidebiliyorum diyebilirsiniz en azından:)
Yüksek tavanlı tarihi bir mekan, mekanın ortasında kocaman bir boks ringi var ve belirli saatlerde birden gogo boylar çıkıveriyor ve iç çamaşırlarıyla "boks" yapıyorlar. Her zaman aynı show olucaksa tabiki bu kadar ilgi çekmeyecektir ama bir kaç seferlik izlemesi eğlenceli olabiliyor.
İki katlı mekanın 1 katı gay 1 katı straight olarak düşünülmüş ama gay olarak hesaplanan alt katta gay straight demden oldukça eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz üst kattaki balkon gibi bölmeden bir kaç homofobik aşağıya imrenerek bakıyorlar. Bu arada kendinizi hiç rahatsız hissetmiyorsunuz... tabi uyaralım gerçekten homofobikseniz öpüşen erkekler 40 lık lezbiyenler veya makyajlı, gerdanlık takmış veya topuklu ayakkabı giymiş birkaç erkek te görmeniz mümkün. Bunlara da hazırlıklı olun...Zaman zaman bende şaşırarak bazen de sevimsiz bir şekilde bakarak hislerimi dışa vursam da bir müddet sonra alışıyorsunuz:)

İkinci mekanımız ise "Dirty". Bilgi Üniversitesinin kantinini anımsatıyor. Uzun zamandır AAA görmeye alışık oldugumuz simalar nerde acaba diye düşünüyoduk. Meğer Dirtydelermiş. İzbe bir giriş ve bekleyen bir kalabalık var. Portekizdeki rock barları andırıyor ama değil. Vestiyerden bahsetmiyorum bile. Yeteri kadar içkiliyseniz eğlenceli olabilir ama bizim gibi ayık giderseniz bir sigara ve bir biadan sonra bayılıp çıkabilirsiniz.

herkese iyi eğlenceler....

2 comments:

ikiyol said...

Levent meraba, ben pırıl.. şimdi böyle pırıl deyince hatırlaman baya az ihtimal ama bi denemek istedim, nurettin teksandan? neyse bu işim gücüm olmayan pazar gününde google'ın orasından girip burasından çıkarken bir şekilde burda buldum kendimi ve levent ismi ve resmin tanıdık gelince birden çok mutlu oldum..
bir meraba demek istedim çook seneler öncesinden.. (bi de galiba ben hala blogların biraz özel şeyler olduklarını düşünüyorum ve birinin blogunu -her ne kadar herkes için yazılmış olsa da- okuyorsam bunu gizli yapıyor olmak istemiyorum.. )
neyse böyle işte, bu saçma commenti email olmaktan kurtarmam lazım acilen, umarım iyisindir ve mutlusundur, internet sayfası üstünden olsa bile karşılaştığıma sevindim seninle..
kendine iyi bak,
pırıl mutlu.

kaplumkurbaga said...

pırıl senden haber aldıgıma çok sevindin ve blogunu link olarak ekledim:)
kendine iyi bak, görüşmek üzere

Search This Blog