May 13, 2007

Eurovision



Bir eurovision heyecanını daha Cumartesi akşamı yaşadık ve yarışmayı 4. olarak tamamladık. Gönlümüz her sene birinci olmak istesede ilk beşte olmanın büyük başarı oldugunu düşünüyorum. 100'ün üzerinde ülkede izlenen Eurovision şarkı yarışmasında oylamalarda ilk 5 gösterilirken Türkiye'nin adı ve bayrağı her zaman o listedeydi.

Videodaki ise benim favori parçam. Gürcistan bu sene ilk defa Eurovision'a katıldı finale kaldı ve muhteşem bir iş çıkardı bence. Şarkıyı kimse anlayamadı yarışmanın konseptinede çok uygun değildi belki ama benim sadece yarışmada favorim olmadı aynı zamanda playlistimede eklendi.

Yarışmayı Sırbistan 268 puan ile tamamladı. Sırbistan karadağ bu sene ilk kez ayrı ayrı katıldılar ve sırbistanı dünyalar güzeli Marija Serifovic temsil etti:)
Biz bu sene organizasyonumuzu Öykü'lerin evinde gerçekleştirdik ve yeterli bir kalabalık sağladık. İçkinin dozajı arttıkça yarışmadan alınan keyifte paralel olarak arttı. Yarışmanın en muhteşem yeri, oylama başladıgında ise hepimiz çok heyecanlıydık. Cihangirden canlı bağlanan Simge'de gecemize ayrı renk kattı Kampus cell sağolsun 10 dakikası 1 kontör:)

Seneye ise kimin katılması üzerine ön görüşmeler tamamlandı ve en kuvvetli aday Hande Yener olarak açıklandı. hande yener ise bugun basın toplantısında bu olaya sıcak baktıgını ve seneye Eurovision'a katılabileceğini açıkladı.
Seçim güzel Hande Yener de olur ama biz teklifi birde "Hepsi" isimli gruba götürmeleri gerektiğini düşünüyoruz.
O kızlar o sahneyi kavurur ve muhteşem bir iş çıkartırlar gibime geliyor... bakalım



2 comments:

Cakko said...

bide adamlar müzikten anlamadıkları gibi geçen sene jordinin kazanmasından sonra egzantrik birşeyler yapalım kendimizi kaybedelim şarkı önemli değil deiğişik birşeyler yapalım mantığına bürünmüştü.Yakında bütün ülkeleri abuk sabuk şovlarla görücez korkuyorum:)
Hande Yener iyi seçim olur şarkısıda güzel olur ama EUROVISION da değeri anlaşılır mı o şüpheli...

gaykedi said...

bu seneki homovizyonda ukraynanın hakkını yediler, bence çok sevimlilerdi şarkılarıda melodik ve eğlenceliydi, çok üzgünüm çook :)

Search This Blog