September 21, 2007

Çocuklar Gibi Şen



Ne zamandır geyiği dönerdi, hadi Bostancı Lunaparkına gidelimde çocukuğumuzu yaaad edelim diye. Perşembe akşamı bu plan gerçekleştirildi ve toparlanıp Bostancıya gidildi. Koştura koştura bilet aldık ve nelere binsek diye bakınmaya başladık. Ilk etapda insanlar gondola bindiler. ben binemiyorum o rutin hareket yüzünden... Izledim.
Sonra iftar oldu ve aletler 1 saatliğine kapandı. Bizde caddeye indik ve günah işledik. Işık'ın iftar menüsünün tatlı ve çay fişiyle sıraya girip girip tatlı aldık:) (Işık oruç tutmamıştı, sadece aç gözlü) eheheh.
Neyse geri döndüğümüzde gözümüze ilk kestirdiğimiz alet deli gibi dönen zincirler oldu. Herkes bir yandan " aaa bu çok tehlikeli zincirler koptuda kaç kişi öldü bunda hayatta binmem" derken. çoktan oturmuş ve dönmeye başlamıştık bile. En dışa oturan ben cengaver, zincirim kopsa eve kadar uçardım heralde. Neyse güzeldi iyiydi hoştu güldük eğlendik. Taki King loop denilen zarlar isimli alete binmeye karar verene kadar. Işık ben hayatta binmem dedi bizde heyecanla bizden önce bineneleri izliyorduk. Kim ne tarafa dönüyor noluyo hiç bir şey göremiyosun. Videodada gördüğünüz aletin tıpatıp aynısı.
Sıramız geldi ve bindik, yanımdada Deniz vardı. Başlangıç eğlenceliydi hızla dönüp ileri geri gidip arada bir takla atıyordu ama videodada gördüğünüz kollar havaya kalkıp dönmeye başladıgında gerçek kayat ve yer çekimiyle hiç bir bağlantınız kalmıyor. sanırım 100 tane öne 100 tane griye ters takla atmışızdır. Bir yerden sonra tersmiyim düzmüyüm onun bile farkına varmıyorsunuz sadece beynininzde bir basınç hissediyorsunuz. Ben 3 dakika boyunca(ki toplam 5 dakika sürüyor) sadece kahkaha atıp küfür ettim sonlara soğru ise takatim kalmadı diye bağırıyodum. Bide denize dönüp "Takatim kamadı ya senin?" diye sordum. beynim sulandı heralde...
Neyse indikten sonra kusmamak için herkes kendini zor tutuyordu ama çevrenizde o kadar dönen ışıklı oyuncak varken bu oldukça zor oldugu için mekanı terkettik ve evlerimizin yolunu tuttuk. hakkaten dayak yemiş gibiydim ama bir yandanda herkesin en azından gözünü karartıp bir kere binmesi gereken bir alet. Açken binin... Tüm sinirleriniz boşalacak ve kendinizi sersem gibi hissedeceksiniz:)






2 comments:

Anonymous said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Search This Blog