February 15, 2007

İf İstanbul-Cezayir



14 Subat'ta sevgilimiz yok diye evde oturmamız düşünülemezdi. Hatta akşamüstü 4 gibi local anestezi ile ufak bir operasyon geçirmeme rahmen akşam partideydik:)
İf İstanbulun Özel Partisi vardı Cezayir'de. Deniz bu sene İf istanbul'da "kordinatorü" sıfatı ile çalıştığı için biz de davetli listesine ekleniverdik:)
60s ve 70s rock müzikleriyle şenlenen parti oldukça keyifliydi. Biz de unuttuğumuz bir çok parçayı tekrar dinleyerek nostalji yaptık. Bilgi Universitesi ise bütün öğrenci ve öğremen kadrosu ile gecede yoklama verdi. Cezayir cezayir olalı bu kadar kalabalık görmüşmüydü bunuda merak etmedik değil. Panik olam mekan sahipleri 400 kişiden fazla insanın gelmemesini ve partiyi 02,00 de bitirmeyi isteselerde 01,45 te partiyi terk ettiğimizde içerideki kalabalık 15 dakika sonra çıkacağa hiç benzemiyordu.
Bu sene if istanbul'u biraz daha sıkı takip ederek partileri ve güzel filmleri kaçırmamaya karar verdik. Açılışı bu akşam "Herkesin Gecesi Kendine" filmi ile yapmayı planlıyoruz. Bakalım bilet konusunda çok ağırdan aldık ama birşeyler ayarlamayı umuyoruz. Sizde kaçırmayın ve gidebildiğiniz kadar çok filme gidin...

No comments:

Search This Blog