February 03, 2007

Çılgın Hemşire

Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da bir hastanede görevli hemşirenin, yeni doğmuş bebeğinin babasının araştırılması için 20 seçkin doktorun isimlerini müdüre vermesi skandala yol açtı.

Slobodna Bosna dergisinin haberine göre, geçen ay sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getiren Merima F. adlı hemşire, Kosevo hastanesi yönetiminden çocuğunun babasını araştırmasını istedi. Haberde, Merima F'nin potansiyel babalardan oluşan listesinin "etkileyici" olduğu ve kentin önde gelen doktorlarının listede bulunduğu belirtildi.

Merima F, girdiği karmaşık ilişkileri ise "Hepsi sosyal statümle ilgili sorunu çözme sözü vermişti" sözleriyle açıkladı.
Kosevo hastanesi sözcüsü Bilyana Andriç, söylentiyi doğrularken, hastanede listedeki doktorların sayısının 15 olarak bilindiğini, ancak bu konuda resmi açıklama yapamayacağını söyledi.

Andriç, hemşire Merima F'nin hastanede çalıştığını ve bir erkek çocuğu doğurduğunu da doğruladı.


Yürü be hemşire Merima, vala arkandıyız tıp açısından ne gelişmeler kaydetmişlerdir senlen ve emin ol artık Bosna Hersek'te sosyal statün oldukça değişmiştir:) Türkiyede'de böle motivasyon sağlayan hemşireler yetişir işallah:)))

No comments:

Search This Blog