April 09, 2007

Istanbul Arena


İstanbul'da her zaman çok büyük konser salonu ve performans alanı eksikliği duymuşuzdur. Büyük konser ve organizasyonlar yapıması gerektiğinde kullanılacak çok az sayıda yer vardır. Bu eksikliği farkedenler büyük bir proje ile karşımıza çıktılar. Istanbul Arena açılıyor.
Özellikle yaz aylarında gece ve eğlence hayatında patlama yasayacağımızı zaten gelmekte olan festival ve konserlerle farketmiştik. Şimdi buna yenileride ekendi . ! haziran dan 10 Eylüle kadar İstanbul Arena'da her gece bir etkinik olacak.

"Organizatör Ahmet San, Elif Dağdeviren, Cüneyt Ortan, Bülent Helvacı ve Ahmet Kunt Sağanak tarafından kurulan İstanbul Arena, 100 geceye 100 show parolasıyla yola çıkarak, İstanbul'da yaz boyunca gece hayatındaki yerini alacak. İstanbul Arena'nın kuruluşunu Park Şamdan’da önceki gün, ortakları ile birlikte kamuoyuna duyuran Ahmet San, "Bu fikir altı ay önce ortaya çıktı. 2010'a kadar 4 yılda şimdiden 400 konser planladık. İstanbullular'ı eğlence bombardımanına tutacağız. Bilet fiyatları ise 25 milyondan 250 milyona kadar değişmekte!" şeklinde konuştu."

Şimdiden isim verebileceğimiz organizasyonlar ise şöyle. Jose Carreras, The Temptations, The Supremes, peppino Di Capri, Julio Iglesias, Duke Ellington Orchestra, George Clinton Funkedelic, Alabina, Dionne Warwick, Allessandro Saffina & Burak Kut & Murat Boz, Natalie Cole, Sakis Rouvas, Earth&wind an Fire, Blood Sweet and Tears, Zucchero, Kool and The Gang, Tarkan, M.F.Ö ...
Bilet fitayları ise 25 ytl ile 250 ytl arasında değişecekmiş.
Umarım kaliteli düzgün iyi ses sistemi oan ve herkesin rahatça eğlenebileceği güzel bir mekan olur.

No comments:

Search This Blog