July 16, 2007

Paaaattliican Patliicaannn

The highest score of my blood pressure was 9-5 this week but i didn't mind:) 2 birthday parties, and one festival (also 2 days torture with Avril Lavigne)
Masstival(http://www.masstival.com/tr/) was the weakest festival of this summer, very weak organized. Concerts were ok line up was nice but no festival soul, and between the concerts ,like 1 hour gaps without music...i don't know. I enjoyed enough at the backstage with "Cake" they are so funny and friendly. And surely Tori Amos was great yesterday night, it is unbelievable that she has amazingly good stage performance while she is playing piano.
To show you the image of Avril's fans this video from Karolina's blog is so suitable:)
15 year old half pink hair bitches with their mothers... pretending to be cool and adult... very dangerous ages:)
Hey mum i am 15 and i am an adult.. we all had this:)
Any way there are some pics and videos from the festival check them...


this one is local one.. Hayko Cepkin

6. gün ve en yüksek tansiyon skorum 9-5, tıp çaresiz, 6-2 ile hastaneye gittiğim gün yapılan 10 farklı tahlilin sonucunda sapasağlam ama deli oldugum ortaya çıktı ve stress giderici sakinleştirici bitkisel vitaminler falan verildi. Bwn çok iyi hissetsemde tansiyon kendisini 9-5 e sabitledi (8-4 te oluyor)
Ama bu skor beni yıldırmadıki bu hafta bir mezuniyet töreni iki adet doğum günü partisi ve 2 günlük bir festivalde boy gösterdim.
Işık'ın doğum günü kahvaltısı ile başlayan geçen pazar, Salı tadına bile bakamadığım mezuniyet yemeği çarşamba hastaneye kaldırlışım perşembe ecenin doğum günü cuma Avril lavigne nin gelişi ve bir sürtük gibi davranışı cumartesi ve pazar ise masstival adlı garip festival ile geçerek devam etti.

Avril'in daha gelmeden beni aramaya ve acil plan tatbikatları yaptırmaya başlayan özel güveniği, Avril, ve yakın koruma sıfatıyla dünyayı dolaşan abisi, klasik bir Amerika trajedisiydi. Bu insanların neden bu kadar şımartıldıgına hiç anlam veremeyeceğim. Herkesin kendisine saldıracağını düşünen ve sürekli saklanan bacak kadar Avril, muhtemelen ve hemen hemen odasından hiç çıkmayıp PS falan oynamıştır.
Yeni başlayanlar için pop rock müzik yapan ve hayran kitlesi 12 ile 15 yaş arasındaki ergenler olan kızımızın konserinde "Anneeee avril çıkıcak hadi öne gidelim" diye ağlayan küçük pembe saçlı avriller vardı. Karşılaştıgı her durum için "It's so wierd" diyen Avril kocası olan Sum 41 'ın solisti ile kavgalı oldugu için çok mutsuz du sanırım fakat bir surpriz yaparak gelen kocası gece onu çok mutlu etmiş olsa gerekki ertesi gün dönerlerken bize güle güle bile dedi Avril:)
Neyse ben çok sinir oldugum için kendisine daha fazla karalama çalışması yapmadan bu bölümü bitiriyorum...



İlk gün çok fazla zaman geçirmedim işimi yaptım daha sonra bir müddet Sinead O'connor Konseri izledikten sonra evime döndüm. O'Connor bir dönem lezbiyen oldugunu açıklayan daha sonra hayır galiba kılı cinsi daha çok seviyorum diyen, sevdiği ve çocugunun babaları olan bir çok erkeği çevresinde ve grubunda tutan enteresan ruhani sevilesi bir insan. eski kocası ve yeni sevgilisi ile hoş sohbetler ederken yakalayabilirsiniz. ÇOk güzel bir konser ama festivale uygun değil tek başına başka bir yerde konser vermeliydi ki bu fikrim Tori Amos içinde geçerli.



Tori Amos müthiş bir müzisyen piyano başında sergilenecek en harika sahne performansı ama yine masstival festival falan doğru yerler değil. Gel görki heralde bu festivaldeki en güzel konserdi.

Saatler ilerlediğinde herkes Lauryn Hill'i bekliyordu. Çıkmak bilmedi, bir saat süren bir saound check ten sonra 15 dakikalık bir giriş ve karşımızda Lauryn Hill...
Odasında ya da backstage de kesin bir şeyleri fazla kaçırmış olan teyzemiz süper kalabalık ve teknik donanımlı sahnesiyle göz kamaştırsada, artık sesi çıkmıyordu. Yaşlanmış ve çok üşümüş olsa gerek kat kat giyinmiştide.
Bir saat konser, 1 saat 15 dakika bis yaparak sevenlerini sevindirmiştir herade ben 3 şarkı dinleyim evime döndüm:)
Aynı şeyi sölicem:) güzel konser ama festival havasında değil bu konsererin hepsi tek tek konserler olmalıydı bence.
Cake i çok seviyoruz 2. izleyişimiz ama biraz sönük geçiyor cake konserleri bir daha gelirlerse izlemicem:)



Gel gelelim alternatif sahneye, orası çöok alternatif bir sahneydi ki 90 lardan kalma rock metal grupları garip performanslar sergiliyorlardı. Parkormanın merdevinlerinden aşağıya bu shneye indiğinizde zaman tünelinden geçmiş gibi oluyordunuz. Aman aman...
Bakın bir örnek bi bu tabi en bilinen en iyilerinden pain of salvation.



işte böleee
size bol videolu bir festival yazısı yazıp görüşlerimi bildirdim:)

No comments:

Search This Blog