March 21, 2010

Bedava oto yikama...

Minik Bis'imi hatirlarsiniz...
Gecenlerde onla annemin evinden ciktim ve benzinimin bitiyor oldugunu farkettim. Sahil yolunda yeni acilan Opet benzin istasyonuna girdim ve 20 TL lik benzin aldim. 20 TL lik benzin benim Bis icin neredeyse yarim depo demek. O yuzden 20 Tl lik benzin koyun cumlesini neredeyse depoyu fulleyin dermiscesine havali soyledim.

Opet yeni acildigindan kampanya mi vardi yoksa ben bu kadar yuklu miktarda yakit aldigim icin mi bilmiyorum ama bedava arabanizi yikatin fisi verdiler bana ( belkide araba ile butunlesmis kus kakalarini gorduklerinden acimislardir).

Heyecanla siraya girdim. Benden once bir araba vardi ve cok heyecanli ve zevkli gorunuyordu kopuklerin ve tazdikli suyun goruntusu. Ustelik arabanin icinde oturarak icerden izleyecektim bu yikama islemini.

Sira bana geldiginde tum camlar beyaz kopuk oldu ve icerde bembeyaz bir isik oldu. Cok keyifli...
Ardindan durulama basladi...Inanilmaz tazdikli bir sus sesi ve hemen akabinde anlayamadigim bir sekilde bir serinlik...

Arabada akliniza gelebilecek her delikten iceriye su fiskiriyor ve doluyordu. Durdurmanin imkani yoktu vede...Kapi araliklarindan on camin kenarindan, curuyen sag kapinin ortasindan ve inanmayacaksiniz ama teyp olmasi gereken yerden bile...ne oldugunu anlayamamis bir sekilde sok gecirerek izliyordum basima gelenleri...Elimi kolumu yuzume fiskiran sulari durdurmak icgudusuyle debeleniyordum arabanin icinde ama nafile

Yerdeki paspas dosemeler 1 parmak kadar su ile kaplanmis tertemiz olmustu...Bende bir andan acaba bogulacakmiyim diye dusunurken bir yandanda cagresizce tazdikli suyun artik kesilmesi icin dua ediyordum damlalar dusen kirpiklerimi kirpistirarak...Montumun sol kolu sol camdan fiskiran sular yuzunden sirilsiklam olmustu...

Tum islemler bittiginde bedavaya hem dis hem ic yikama almis ustune birde dus almis oldum
Bir tasla 3 kus anlayacaganiz.

Kaslarimdan yuzume suzulen sular esliginde hic birsey olmamiscasina arabayi yikayan gorevlilere elimi kaldirarak ve piskin piskin gulumseyerek selam verip tesekkur ettim.

Tek uzucu tarafi o gorevlilerin artik torunlarina bile anlatabilecekleri bir hikayeleri oldugu icin uzun bir sure tam yolumun ustunde olan o benzinciden bir daha havali havali 20 tL koy lutfen diye benzin alamayacak olmam...

Tertemiz arabam, ic dosemelerim ve bizzat ben bu islak hediyenin ardindan sahil yolundan hizla eve dogru uzaklasyik ( araba reklamlarinin son sahnesi gibi vinnn diye 60 km hizla giderek kadrajdan ciktim)

Ders: Bis arabalariniz kendisiniz eski sistem bahce hortumuyla yikayiniz!!!

1 comment:

Unknown said...

ahaha, korku filmi gibi ya :)
sıhhatler olsun :)

Search This Blog