January 13, 2007

Pimp My Ride-Modifiye TV

This is my car Fiat Bis 650E
We have a turkish version of Pimp My Ride so i just think that my car can fit with that program. Dont you think so? ...
So come on and pimp my ride please:)))
Tv8'de yeni bir otomobil programı izleyiciyle buluşuyor; 'Modifiye TV'. Uğur Ersöz'ün ve Gülçin Elvan Bozdağ'ın sunduğu programda, eski ve yıpranmış bir araç 13 hafta boyunca adım adım modifiye ediliyor.

"Ürün Tanıtımı'' köşesinde ise araç modifikasyonunda kullanılan en son teknoloji ürünleri ve standart araçlara kazandırdıkları ekstra özellikler yine konunun uzmanları tarafından her hafta izleyiciye aktarılıyor. tv8 / 20.40

Celil Oker'in tabiriyle "Arabamı Pezevenk Arabasına Dönüştür" programı artık Türkiye'de de başlıyor benim anlamadığım ise neden bir arabayı modifiye etmek 13 hafta alıyoru. Düşünsenize arabamı şimdi versem Nisan da alıcam falan. Acaba telefonu tamire yoladığımızda geçici telefon verdikleri gibi arabamı 3 ay modifiye tv ye aldıklarında geçici bir araba verirlermi????

Neyse gel gelelim arabama... demin de dediğim gibi kendisi mavi, yandan beyaz çizgili bir Fiat Bis şekil A...

Şimdi arabamızı nasıl daha şekil yapabiliriz düşünelim ve bir mektup oluşturalım...


Evet gitmesine gidiyor tabiri caizse ayağımı yerden kesiyor ama kızların yeteri kadar ilgisini çekmiyor



Zamanla çürümeye başlayan arabamı yakında inekler anadol sanıp yiğecek diye oldukça korkuyorum. Ayrıca sağ taraftan yaklaşan kızlar kapıdaki bu manzarayla karşılaşınca benden ve arabamdan hızlıca uzaklaşıyolar.



Geniş arka koltuklar yeteri kadar geniş olmadığı için arabamı sahile çekip kız arkadaslarımla yeteri kadar oynaşamıyorum, belki de arka koltugu söküp yerine ışıklı bir düşek konulabilir.



Geniş ön bagaj bir harabe,rezalet. Spor yapmayı oldukça seviyorum buraya belki ufak bir aletli gym salonu yerleştirilebilir böylece kızların yoğun olduğu yerlere arabamı çekip gym yaparak kaslarımla kızları daha fazla etkileyebilirim.



Geniş yan konsola bir kaç monitör koyulsaydı ve Ps2 olsaydı trafikte kaldığım zamanlarda play station oyunları oynar ve hiç sıkılmazdım. Aynı zamanda cd,dvd,divx,ps2 player ve Wireless internetim olsaydı herşey farklı olurdu.



21 inc jantlarla arabam daha kıyak gözükürdü ve Cadde de tam gaz 80 le giderken herkes arabama bakar ve içinde olmak isterdi



Kafamdaki kele neon lambalarla ışıklandırma yapılsaydı kızların daha fazla dikkatiin çekerdim ve öz güvenim yerine gelirdi hemde boşluklar doldurulmuş olurdu... :)



Böylece arabam bu görünüşünden kurtulur ve çok kıyak bir araba olurdu. Bende çok cool olurdum ve arkadaslarım arasında polularitem artardı. Kızlarda arabama hasta olur ve benle daha çok ilgilenirlerdi... :)))

So com on and pimp my ride....

3 comments:

Cakko said...

Hi levent

İm X to the Z.. Xzibit:p

we really like your car and do want to pimp it mann!

if u like it, we would like to put some Shining Disco balls in it
and create a Roxy-like atmosphere so that you and your friends dont need to go any other places for fun,drinks,sex,rock n roll vs..
also if u like in 13 weeks it is possible for us to turn your car into a plane.Please let us know!!

Sincerely Yours

Canı gönülden friendlerin
Xzibit & Mad Mike

şimdi ben gelicem senin kapını çalıcam sende böle noel babayı görmüş gibi havalara atlıcaksın kendimizi kaybedicez ok ? :)

olm açık konuş ben bu arabayı en son gördüümde taş gibiydi.bi programa çıksın diye neler yaptın arabaya anlat :D

kaplumkurbaga said...

herşey format için:)

Tscharnax said...

Levent, your car is sweet! It looks almost the same as my parents first car ( Fiat 126P) and it is even in the same colour.
Don`t change it pleeease!

Search This Blog