January 29, 2007

Ups I did It Again !!!!&TV Quiz


Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and he's only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out.

Bu çok minimal bir özet tabiki. Bir hapisten kaçma olayı bu kadar mı güzel süslenebilir? Sonra bizimkiler de çıkıp biz tv dizisi çektik diyorlar utanmadan. Açıkçası şimdiye kadar dizide kafamda soru işareti bırakan veya "hopaa ordan oraya nasılda geçtik" dedirten birşey olmadı. Sadece zaman zaman şans etkisinin fazla olduğunu düşündüm ama başlı başına çok beğendim bu diziyi. TV de 1. Sezon yayınlanırken izlemedim, kaçırdım ama ne zamandır aklımdaydı ve sonunda Öykü'den dvd leri alıp oturdum dvd'ni başına. Saatlerce izledim birazdan izlemeye de devam edeceğim.Her hücrenin duvarındaki delikten geçişlerinde ve her Gardiyan dinlenme odasındaki çukuru kazmaya başladıklarında, senaryo gereği işlerin yoluna gireceğini bilmeme ragmen, eyvah şimdi yakalanıcaklar diye, çarpıntı basmasıyor. Sanırım kendini izlediğin seye kaptırmak böyle bir şey olsa gerek. Asosyalleştiğimi düşünmeyin, bu sadece vücudumun fazla sosyalleşme sonucunda verdiği tepki.

Neyse Wenthworth Miller'ın neredeyse sübiyan suratının altından bu kadar işler başaran bir deha çıkacağını tahmin edermiydik bilmiyorum ama dizi bir kaç günümü alacağa benziyor.

Hapisane planı olan muhteşem dövmenin tamamını nerede buluruz netten araştırmaktayım, şayet dövmenin bazı bölümleri oldukça başarılı ve sanırım o dövmeden yaptıran bir kaç insan da varmış diziden sonra. Tüm bunlar bir yana diziden bu kadar bahsetmişken birde ufak tv quiz koyalım madem.

Başrol oyuncularımızdan biri olan Wentworth Miller'ın konuk oyuncu oldugu iki meşhur dizi adı kim verebilecek bakalım....????
Ya da zor geldiyse sunu deneyin(çok biliyosanız hepsini cevaplayadabilirsiniz). Neden David Apolskis'in takma adı dizide Tweener'dır ????

Cevapları bekliyorum ve diziyi izlemeyenlere de bir an önce bir fırsat yaratıp bir kaç günlerini ayırmalarını tavsiye ediyorum. Unutmayın ki haftada bir bölüm izlemekle dizinin bölümlerini ard arda izlemek çok çok farklı.. :)

3 comments:

Cakko said...

1.mariah carey - it's like that
2.yine mariah - we belong togetherrrrrrrrrrr dermişimmmmm

biri ghost whisperer
diğeride george clooney nin bir dizisi adını da başkası ölesin cnm.

+ bu arkadaşımız abd nin en aranan manken ve modellerinden biridir.Oyunculuğa atlayarak iyi de bir iş yapmıştır!

G.O. said...

levoo bende cok istiyorum dvdciden mi aldin yoksa sende varmi? of nerden bulucam yaa.. bende basini izlemeden ortadan girdim sonrada devam etmedim.. hepsini izlemek istiorum! bi insan bu kdr yakisikli olur heralde!!:))

Anonymous said...

Bu kisiyi ER ve buffy the vampire slayer denilen dizilerde de görürdük.kötü mü oluoduu;yoooo gayet de ii oluodu.

Search This Blog