February 06, 2007

Fabulous Lifes



Tatildeyiz, çok yorgunuz vücudumuz ağlıyor, bağırıyor, isyan ediyor. Hepimiz dinlenmeyi, rahatlamayı hak ettik öğle değil mi?
Biz bu durumu biraz abarttık...
Petek'le Pazartesi günümüzü Laveda Spa The Ritz-Carlton'da geçirdik. Açıkçası bunu sık sık yaptığımızı söyleyemeyeceğim, Ritz Carlton gibi bir yerde benim için bir ilkti ve Laveda Spa'ya ilk girdiğimde abartı, lüks ve nezaketten karışan duygularım, masada 8 çatal 6 bıçak olduğunda hangisini ne için kullanıcağını bilemediğinde yasadığın stresle aynı idi:)
Soyunma odalarına girik ve bir tura başladık, çünkü soyunma odası dediğim yer ucu bucağı olmayan çok büyük bir bölüm. İçinde kapalı yüzme havuzu, saunası, buhar odası, jakuzisi, dinlenme kitap dergi okuma bölümü, türk hamamı, osmanlı hamamı falan olan muhteşem bir yer.
Bana ait dolabı açtığımda içeride bir sürü havlu, bornoz, terlik ve yan dolabımda ise İbrahim Kutluay vardı. Onun bu konuda daha deneyimli olduğunu düşünerek biraz kopya çektim açıkçası:)
Masaj saatimiz geldi. King Couple masaj yaptırdık. 2 kişilik özel süitimizde bugüne kadar yaptırdıgım en güzel masajdı. 50 dakika boyunca bütün kulunçlarım, kaslarım, eklemlerim ve totalde ben, rahatladık. Hala muz aromalı birşeyler kokuyorum. Masaj bittiğinde sıcak havlularla sarılıp sarmalanıp biraz dinlendikten sonra şampanya patlatıp jakuzide meyva tabağımızla keyif yaptık. Bu kısım eğer bir şekilde gizli kameralardan falan izlendiyse, izleyen kişiler çok eğlenmiş olabilirler(fotoraflardanda anladığınız gibi)
Her yerde gül yaprakları, kokular, yağlar, atmosfere uygun bir müzik tabi eminim ki bunu düşünenler konsepti abla kardeşe göre hazırlamamışlardır ama hiç sorun değil biz sonuna kadar keyfini çıkardık.
Daha sonra kapalı havuza geçtik ve Şubat aynıda dışarda kar yağarken bir o yana bir bu yana yüzüm yüzüm yüzdük( ne demekse). Ritz Carlton Levada spa maceramızı buhar banyosu sauna ve osmanlı hamamından da faydalandıktan sonra duşumuzu alıp hiç olmadığımız kadar temiz bir şekilde bitirdik.
Çıkışta bir keyif sıgarası yaktıgımda görevliler gülümseyerek afiyet osun Levent Bey dediler.... düşünün ortamı işte. Biz de zaten 1. saatin sonunda oldukça şımarmıştık bile.
Bu muhteşem seyanstan Jöle kıvamında çıktıktan sonra Cihangir'de muhteşem bir yemekle abla kardeş geçirdiğimiz harika günü bitirdik.
İmkanı olan herkese tavsiyedir...
Dip Not: Resimler eğlence amaçlı çekilmiştir. Komik birer anıdır

1 comment:

Tscharnax said...

OH MY GOD!What a spoiled boy are you :P

Search This Blog