February 01, 2007

Kahve Dünyası ve Çikolatalı Kaşık


Açıldığında beri Ülker'in Kahve Dünyası'na oldukça önyargılı yaklaştım. Olmamıştır yapamamışlardır falso vardır, tadı kötüdür diye gitmeyi aklımdan bile geçirmedim. Çok sevdiğim Starbucks'ın "Günün Kahvesi, sütlü" süne ihanet edeceğimi düşündüm. Bugün Öykü ile şeytanın bacağını kırdık ve iddalı bir şekilde 2. kahvemizi de haydi Kahve Dünyası'nda içelim diyip kararlı adımlarla ilerlemeye başladık. İçeri girerken tedirgindik, hangi kahveyi içmemiz gerekiyor, self servis mi masaya garson mu geliyor gibi soru işaretlerimiz vardı. Derin bir nefes aldık ve masamıza oturup etrafı süzüm süzüm süzmeye başladık(buraya kadar nasıl da abarttım değil mi?)...
Aslında olay şöyle oldu. Hadi Kahve Dünyası'nda kahve içelim, hiç gelmedik dedik ve oturduk...
İlk şaşırdığımız nokta çok çeşit var ve fiyatlar inanılmaz ucuz. Gelen kahveler lezzetli, servis iyi, garsonlar kibar ve extra olarak ta çikolatadan yapılmış leziz kaşıklarınızla kahvenizi karıştırdıktan sonra kışıklarınızı yiğebiliyorsunuz:) Düşünün hesabı istediğimde pos makinası masaya gelmiyor diye kavga bile çıkarmadığıma göre memnun kalmısım demektir.
Ev yapımı havuçlı kek size bizden tavsiye olsun...Kahve Dünyası'na bizden tam not geldi. Her ne kadar içerdeki çikolata kokusu ve size ucundan köşesinden dayatılan tatlı koması bazen ağar gelsede artık kahve Dünyası bizim için bir "mola verme" seçeneğidir.

1 comment:

Cakko said...

bu çikolata kaşık olayını çok duydum
hele yendiğini bilmiyodum

ama ülker de çikolata yapıyorsa iyi yapıyordur öle diil mi şimdi yani
en azından kaşık yemek için gidebilirim
kahvesine bakıcazzzz:D
yiğidi öldürelim hakkını verelim

Search This Blog