February 22, 2007

Living & Dying



Two killers turn the tables on a trio of robbers when they find themselves in a hostage situation. Surrounded by the police, the robbers must become the heroes before the killers execute everyone.



Bu film hakkında ne kadar çok konusulduğunu hatırlarsınız belki Living & Dying.Deniz Akkaya'nın Trent Haaga tarafından tecavüze uğradığı film olarak medyayı baya mesgul etti. Sonra vizyona girmesi bir şekilde ertelendi veya gecikti. 30 Mart'ta filmi izleyebileceğiz. Filmden çok fazla beklentim olmasa da ben de açıkçası Tamer Karadağlı Taş fırın erkeği rolunden sıyrılabilmiş mi diye merakımdan gideceğim( Eminim ki farklı bir performans göremeyeceğiz, çünkü bugune kadar canlandırdıgı bütün karakterler birbirinin aynısı) Aynı zamanda bakalım Deniz Akkaya neler yapmış. Kendisinin açıklaması söyle ki:

"Ünlü manken Deniz Akkaya ise hayalini bile kuramayacağı insanlarla yanyana oturup senaryo okuduğunu belirterek, tecavüz sahnelerinde çok zorlandığını da itiraf etti: "Bu deneyerek çalışabileceğiniz bir sahne değil. O psikolojinin içine girmek için çok zorlanıyorsunuz. Türkiye'de aynı teklif gelse düşünürdüm ama asla kabul etmezdim. Oradaki oyuncuları ilk kez gördüm. Benim için çok zordu ama tek çekimle bitti. Üst üste çekmek zorunda kalmadık."

Tamer Karadağlı ise, "Uzaylı olmadıklarını, gavurun nasıl çalıştığını gördük. Kendi üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaptık. Umarız Türk seyircisi de beğenir ve sever." demiş.
Ne biçim bir açıkama bu!!!!!!!! ufff

Fragmanda, sonda bizimkilerin isimlerinin nasıl telaffuz edildiğine dikkat edin:)
Filme IMDB de 10 üzerinden sadece 3.6 verildiğine de dikkat çekmek lazım.





Edward Furlong ... Sam

Michael Madsen ... Lind

Arnold Vosloo ... Detective Rick Devlin

Ling Bai ... Nadia (as Bai Ling)

Jordana Spiro ... Mary Jane
Tamer Karadagli ... Duca

Brandy Little ... Alice

Yelda Reynaud ... Detective Catherine Pulliam
Deniz Akkaya ... Anne Noble
Trent Haaga ... Max

Maurice Ripke ... Bud

John F. Beach ... Hodges (as John Beach)

Curtis Wayne ... Karl
Libby Villari ... Miriam
Hayden Tweedie ... Jenny

No comments:

Search This Blog