February 18, 2007

Cumartesi Partileri

Gün oldukça kötü başladı ama gecenin kaderini değiştirmesine imkan yoktu. Migren krizim gündüz yaptığım intahar girişimlerinden sonra saat 18.30 sularında duruldu. Tbaiki bunda 550 mg lık 3 adet agrı kesici ve siyah göz bantlarıyla uyuma çalışmalarıda yok değildi.
21.30 da ise yollardaydım. İlk olarak Babylon'da İf İstanbul'un açılış partisine girildi. Daha doğrusu hemen de girilemedi... baya uzun süre davetiye bekledik ve kadıkaki giriş problemi oldukça sıkı idi. Net film ve babylon arasında ne yaşandığını ayrıntılarıyla bilmiyorum ama sürekli bir kargaşa vardı, giriş, bilet ve davetiye konusunda.
İçerisi bütün tanıdıklarla doluydu, artık hakikaten gece dışarı çıkan ve düzenli organizasyonları takip etme meğili olan bir avuç 200 kişi falan oldugunu düşünüyorum. Her çıktıgınızda gördüğünüz herkesi tanıyor olmanız bir yandan güven hissi verirken öbür yandanda sizi limitliyor.



Babylon'da ki organizasyon kısaca ; "Bu yıl açılışta Dani Siciliano DJ set’iyle bizlere! ABD’de house, disco, electronica, caz ve alternatif diğer müzik türleri için yeni ufuklar açan, İngiltere'nin ise en sevdiği kadın prodüktörlerden biri olan Dani Siciliano electro'dan downtempo'ya uzandığı DJ setiyle Babylon'da. Geceyi tanıdığımız, sevdiğimiz müziğiyle Style-ist açıyor." idi. Müzik güzeldi bir çok bildiğimiz şarkı ve mixleri çalındı.

Breakzapart

Breakzapart kaldiği yerden devam ediyor...Techno,Minimal Techno ve Electro'yu kendi stillerinde icra eden Digital Playground , Bubu ve Taylan'a bu ay Metekhan ve Randoman katılıyor...
90'larin sonlarindan bugüne minimal techno ve soyut kavramli müzik üzerine yogunlaşan Metekhan, birikimlerini yine ayni dönemlerden itibaren elektronik ve akustik ögelerini kendi müziğinde kullanan Randoman ile birleştirerek performans gösterecek. Böylece Taylan 'dan sonra bir başka Living Records produceru olan Randoman'de geceye renk katacak.
Breakzapart ekibinin yine her zamanki sound ve bütünlüğünü koruyarak dinleyicileriyle buluşucakları gecenin akışı ;
Metekhan ve Randoman ile baslanilan geceyi herzamanki hareketli performanslariyla Digital Playground devralacak...Taylan'in hız kesmeden devam ettireceği gecenin son noktası ise Bubu tarafından konulacak..
17 Subat Cumartesi saat 23:00 de baslayacak geceye katılmak için tarafımızdan gönderilmiş sms inizi göstermeniz yeterli olacaktır.



Gitmemiz gereken ikinci parti ise Balans Brau'da bir adet haline gelen Breakzapart partisi idi. Partinin organizatorü Bora oldugu için ve biz bu partileri çok sevdiğimiz için bütün arkadaslar toplanmış durumda Brau'daydık. Eğlendik, dans ettik, muhabbet ettik, içtik ve yorulunda evimize dönüp uyuduk. Bu arada aranızda hala Digital Playground'ı dinlememiş olan varsa sağı solu kolaçan edinde nerede çıkıyorlarmış bir bakıp gidin dinleyin ve deli gibi eğlenin, hem çok güzel çalıyorlar hemde enerjileri ve sevimli halleriyle enerjilerini dinleyicilerine yansıtıp oldukça keyifli vakit geçirtiyorlar.

Yunan İstilası

Kesinlikle gecenin en sürpriz olayıdır. Aysın'dan telefon geldiğinde oldukça yüksek müzik yüzünden hiç bir şey duyamasamda arada bir Eleni, Alexandra lafı duydum. İftimal dahilinde olup olmadıgını düşünürken konusmamız netleşti ve Yunan Erasmus arkadaslarıız atlayıp Istanbul'a gelmişlerdi. Bununlada kalmayıp geldikleri gibi bavullarını fırlatım Balans Brau ya gelmişlerdi (erasmus ruhunu devam ettirmek adına, uyumak yok uyumak zaman kaybıdır o yüzden içip dans edelim). Çoook sevindin onları gördüğüme, üstelik hiç beklemedik bir anda onlarla karşılamkak çok keyifli oldu. Ela malakas....



Sol yanımda Eleni, Sağ da ise Alexandra




No comments:

Search This Blog