March 26, 2010

Degisken Haller

Iki gundur bi triplerdeyim belki farketmissinizdir. Bole sizin yaninizdan gecerken havalara bakip adimlarimi hizlandiriyor olabilirim. Sorulariniza kisa ve kacamak hatta politik cevaplar verebiliyor da olabilirim. Bir kisminiza lanetlik yapmista olabilirim, ole bi havalardayim anlayacaginiz. Nasilsin diye sordugunuzda, pek modumda degilim down biraz falan gibi havali cevaplar vermisligimde var.

Cagirilmadigim yemeklere gitmiyor, cagirilmadigim toplantilara katilmiyor bide ustune gozlerimi falan deviriyorum ( cagirilmadigin yere gitmemek normal ama olsun havalardayim)

Her espiriye gulmuyorum pihh pufff gibi efektler yapip baska taraflara bakiyorum. Herkesi bastan ayaga suzum suzum suzup begenmiyorum. Ayni anda iki is gelirse onem sirasina bile koymadan to do listimde hop asagi siraya atiyorum, netice itibariyle 2 elim iki kolum var...havaliyim.

Surekli bi triplere girip sigara yakiyorum, hoslanmadigim maillar geldiginde cat diye lap topi kapatim sandalyemi geri itmek suretiyle masadan kalkip elimi alnima falan koyuyorum...cool cool is adami jestleri yapiyorum.

Arkadaslarim ofis saatlerinde ararsa No ya basiyorum. Annemi telefonda beklemeye aliyorum. Randevusuz gelenlerle gorusmuyorum, kartimi ole gerekli gereksiz herkese vermiyorum...cok havaliyim

Modum dusuk oldugunda kulagima kulakliklarimi takiyorum, biri birsey dediginde duysam bile 5 saniye duymamis gibi yapiyorum sonrada kulakliklarimi cikartip sinir bir bakis atarak bana bisey mi dedin diyorum. Modum yuksek oldugunda ise kafami haiften arkaya atarak kahkaha atiyor ve yapilan espirilere sadece gerektigi kadar guluyorum.

Anlayacaginiz bu aralar pek bi triplerdeyim
Mevsimselmidir bimiyorum ama ayaginizi ona gore denk alin
havaliyim bu aralar

1 comment:

Alara said...

ama son paragrafta midir ekini ayri yazmadigin icin havan %10 oraninda eksildi

Search This Blog