April 14, 2007

Ünlüler Sirki


Daha öncede yazmıştım ama bu "APTAL" programı ilk defa bu gece izleme fırsatı buldum. Ünü kaçmış ünlülere daha neler yaptıracaklar bu konuya bir kez daha girmek istemiyorum.
Herşeyden önce bir sirk yarışmasını Suheyl Uygur'dan başka bir kişinin sunması beklenemezdi. Kendisi de Palyaço kıyafetiyle sunuyor zaten. Buzda Dansı abisi sunmuştu ve yarışma tutunca izleyiciler yabancılık çekmesin diye aileden biriyle devam etmenin akıllıca olacağı düşünüldü heralde ve ailenin en antipatik ama sirke en uygun üyesi seçildi. Gamze Özçelik'in yarini ise Tatiana diye türkçe konusamayan bir kişi almış. Heralde sirk oldugu için sevimli geleceği falan düşünülmüş. Estetiklik buldunuzmu falan diyor... Birde sunucumuz var anlatıcı ya da her ne ise. "Seda Üren kollarıyla birlikte kendini özgür hissediyor, bir kuğu gibi bir çocuk gibi bir kuş gibi ve bir prenses gibi salllanıyor kollarıyla" gibi cümleler kuruyor. Jüri üyeleride çok önemli bir iş yapılıyormuş gibi abarta abarta övüyorlar çok asilsin çok cesursun çok kibarsın kıyafetin muhteşem ayakkabılarına bayıdım ay bizi korktuttun cambaz doğmuşsun falan diyorlar.
İçlerinden ilerde sirk açmaya kararveren ve çocuklugunda hayalı bir sirk cambazı olmak olan varsa yarışmayı kesin kazanır. Biz bu senaryoları gördük. Bence haftaya hepsi alınlarına kocaman bir " L " harfi yapıştırıp çıksınlar.
LOOSER LOOSER LOOSER

1 comment:

Cakko said...

ünlüler diil şebekler sirki sölemesi ayıp

levent bloguma yazdım görmezsen diye burayada yazıyorum

cenkox@yahoo.com'a msn mailini yazıp gönder akşam ekliim o istediklerini anlatiim sana ;)

Search This Blog