January 15, 2007

Rape Me My Friend...


Son zamanlarda her gün gazetede her gün 3-4 tane tecavüz 3-4 tane sübiyancılık en az o kadar adam öldürme haberleri yer almaya başladı...Mesela sadece makarna mı yaptın diyerek karısını balyozla öldüren adam vardı bugun gazetede... Merak ediyorum bu hep böylemiydi yoksa son zamanlarda bu suçlara maruz kalan insanlar çıkıp bağarmaya başladılar da önceden boyun eğip seslerini çıkartmıyolardı.
Niye bu kadar abazayız...Cinselliğin bu kadar tabu olması ve sekin ayıp olarak öğretilmesi ve nesillerce kafamıza kazınmış türk örf ve adetleri ile toplumun ahlak yapısına uymamadan dolayı yasanan bir patlamamı bu ya da gerçekten sapıklaşıyoruz...

"Eminönü’nde dün sabaha karşı 04.00 sıralarında oteline dönmekte olan 32 yaşındaki İsveçli bir kadın turist, bıçak tehdidiyle tecavüz edilip soyuldu. Adı açkılanmayan kadın turist, Sarayburnu’nda yürürken yanına yaklaşan bir kişi tarafından bıçakla tehdidiyle surların dibindeki çalılıklara götürüldü. Saldırgan, İsveçli kadına tecavüz ettikten sonra çantasındaki para ve değerli eşyaları alıp kaçtı. Polis saldırganı bulmak için çalışma başlattı."
ddiaya göre Ozan K., dün saat 02.00 sıralarında İngiliz vatandaşı öğretmenin Basın Sitesi’ndeki evine, tornavida ile açtığı pencereden girdi. Mutfaktan aldığı bıçakla üst kata çıkan saldırgan, öğretmenin yatak odasına girdi.

"Boğazına bıçak dayayan saldırgana direnen S.C.J. (30) eli kesilince direnmekten vazgeçti. İnşaat işçisi, iki kez tecavüz ettiği öğretmenin para ve cep telefonunu alıp kaçtı. Öğretmenin çığlıkları üzerine site sakinleri jandarmayı aradı. İngiliz öğretmenin ifadesi sonrası operasyon başlatan jandarma, Ozan K.’yı çevredeki boş inşaatlardan birinde yakaladı."

Başka örnek te verecektim ki tecavüze uğradım o yüzden bu yazıyı burada bitiriyorum :P (çok ciddi bir yazı oldu bokunu çıkartmadan edemedim)

No comments:

Search This Blog